Dnevni horoskop za 12.septembar 2019

Dnevni horoskop za 12.septembar 2019

Dnevni horoskop za 12.septembar ove godine.

Ovan – horoskop za 12.septembar

Mogući su sukobi sa autoritetima, jer vi ne možete da podnesete kritike, ali je na kraju dana ipak važno da se ostvari priliv novca, i sve ćete nesuglasice odmah lako da zaboravite.

Dopada vam se neka osoba koja je za vas nedostupna i ne treba da gubite vreme na nerealne nade i neke površne romanse i očekivanja koja nisu u skladu sa realnošću.

Muči vas probava, i najpre promenite način ishrane i povećajte fizičku aktivnost.

Bik – horoskop za 12.septembar

Iako vas nerviraju saradnici koji su neodgovborni i stalno prave greške, nije na vama da to dalje i rešavate i nemojte bez potrebe da gubite ni živce ni energiju.

Partner vas ne razume i ne zna kako da postupi prema vašem ponašanju, jer ste se dosta promenili i vi niste ona osoba koju je on zavoleo, a sve jer ste postali nesigurni u svoja osećanja i želite da vi i prekinete vezu.

Proverite krvnu sliku i neke vitalne parametre, jer vam telo stalno šalje neke signale u vidu janih simptoma i znakova, koje vi ignorišete.

Blizanci – horoskop za 12.septembar

Ne možete sve da kontrolišete i da stalno bude onako kako ste vi zamislili, i sprovodite neki red koji nije na vama da rešavate, pa se bez potrebe zamerate sa kolegamna kako biste se dodvorili šefovima, a toi vam ne donosi ni unapređenje ni bolju platu.

Odličan dan za ljubav, i partner će da vas iznenadi nekim lepim i romantičnim izlaskom i shvatićete opet iznova zašto ga toliko volite.

Imate neke probleme sa upalom desni i da biste izbegli da dođe do paradentopatije, potražite na vreme pomoć stomatologa, te i rešite već jednom i problem lošeg zadaha izazvanog karijesom.

Rak – horoskop za 12.septembar

Previše ste poverenja ukazali nekome ko vam nije iskren i odan kolega ni prijatelj, i na kraju ćete vi da snosite sve posledice i da možda čak i dobijete otkaz na poslu.

Budite otvoreni i direktni, i recite partneru šta vam smeta, te i šta želite a šta ne, i to će daleko više da pomogne da unapredite vezu, od prećutkivanja i ignorisanja problema koji stvaraju baš i značajne konflikte i stalne svađe.

Glavobolja vas veoma dugo muči, i napadi migrene su sve učestaliji i teži.

Lav – horoskop za 12.septembar

Uzalud se borite i ulažete trud, znanje i energiju, jer je unapređenje već rezervisano za nekog drugog i nećete ostvariti ništa što želite i najzad ćete shvatiti da vas niko dovoljno ne ceni i dati otrkaz kako biste počeli sopstveni posao.

Srećni ste i zadovoljni jer ste slobodni i nezavisni, i na neki način vam je i laknulo jer ste najzad raskinuli mučnu i napornu vezu sa partnerom, koja vas je u svakom smislu ograničavala i gušila.

Zdravlje je odlično i budite zadovoljni što su neke tegobe prošle lako i brzo, jer inače uopšte ne brinete dovoljno, ni o sebi i tome kakvo vam je stanje organizma.

Devica – horoskop za 12.septembar

Umorni ste i želite samo jedan kratak predah, jer zaista ovako nikako ne ide na bolje i pored obaveza koje imate, vi ste nervozni jer vam fali i novca i nikako ne možete da napredujete.

Dopadate se nekome ko je zauzet i ko sa vama želi avanturu, ali vi niste takav tip ličnosti i ispod člasti vam je da vas okarakterišu kao preljubnika.

Morate da proverite stanje srca i krvnog pritiska, jer imate neke izražene tegobe koje najviše i upućuju na poremećaje vezane za ovaj organski sisrtem.

Vaga – horoskop za 12.septembar

Uozbiljite se i preuzmite odgovornost i za svoje odluke i za greške, jer ste zrela osoba i treba da se tako i ponašate, a ne da za sve svoje propuste krivite nekog drugog ili nepovoljne okolnosti.

Ako ste slobodni imaćete priliku da počnete neku vezu na daljinu, ali vama to ne odgovara jer ste vrlo posesivni i toga ste svesni i sami, i stalno biste razmišljali da li vam je partner veran i sebe i njega biste opteretili sumnjama.

Škorpija – horoskop za 12.septembar

Morate da se postavite sa dosta više strpljenja, jer samo tako možete danas da izdržite pritisak koji će nadređeni na vas da vrše, kako biste na vreme odradili potrebne zadatke i tako ostvarili plan.

Stalno ste nezadovoljni i ni sami ne možete da shvatite šta vam u vezi smeta, ali pazite da takav vaš stav ne zasmeta partneru i da vas sasvim pogrešno ne shvati.

Zdravlje vam je sasvim dobro, pa nastavite da se pridržavate saveta lekara i da se hranite pravilno i da više vežbate.

Strelac – horoskop za 12.septembar

Vama je važno da možete da radite bez pritiska jer ste samo tako najviše i produktivni i možete da pokažete svoje pune potencijale.

Nemate potrebe da se osećate loše ako ste bili iskreni sa nekim u vezi svojih emocija, jer to je baš i korektno sa vaše strane i možete da smatrate da ste dobra i poštena osoba.

Muči vas bol u vratnoj kičmi i moguće je da je otuda i sve učestalija glavobolja i neki bolovi u ramenima, pa se obratite neurologu da biste videli šta možete da uradite po tom pitanju.

Jarac – horoskop za 12.septembar

Radite vredno i pedantno i nemojte da slušate druge koji žele samo da vbas sabotiraju i da vam podmetnu nogu.

Na ljubavnom planu je nikad bolje, i partner je vrlo rom,antičan i ne propušta priliku da vam pokaže koliko vas voli.

Muči vas upala srednjeg uva i morate da je na vreme i sasvim izlečite jer su često posledice i komplikacije mnogo ozbiljnije od samog akutnog stanja.

Vodolija – horoskop za 12.septembar

Smeta vam što se vaš rad i zalaganje ne vrednuje dovoljno, i štom prolaz imaju pre svega neke protekcije i laskanje, ali vreme je da se na to naviknete ili da počnete da radite svoj posao i da tako sami odlučujete i sami kontrolišete i svoje obaveze i izdatke i primanja.

Malo vam je dosadilo da stalno sedite u kući i to da vas partner drži kao u kavezu, pa ste rešeni da izađete u provod sa prijateljima, ali će sve da pokvari susret sa bivšim partnerom sa kojim se i niste rastali na baš lep način.

Proverite stanje krvnog pritiska, jer je vrlo verovatno da imate neku akutnu ili hroničnu arterijsku hipertenziju, ali ste neke važne simptome ili ignorisali ili pripisali nekim drugim stanjima.

Ribe – horoskop za 12.septembar

Najzad je došlo vreme da malo predahnete, i zaista ste to i zaslužili posle vrlo napornog perioda u kome ste se i nervirali, i radili prekovremeno kako biste sve uspeli da postignete i pozavršavate.

Svađe sa voljenom osobom su sve učestalije i vi nemate načina da nešto promenite, jer je partner vrlo tvrdoglav, i ne želi da popusti čak ni onda kada evidentno nije u pravu.

Vrlo loše spavate i onda preko dana imate veliki problem da se na bilo šta fokusirate, i da radite kako treba posao koji i nije toliko lak i naivan.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!