Dnevni horoskop za 12.novembar 2019

Dnevni horoskop za 12.novembar 2019

Dnevni horoskop za 12.novembar.

Ovan – horoskop za 12.novembar

Nepovoljan dan za nek nove poslovne odluke, pa je pametnije da sve ipak ostavite da prenoći i da hladne glave i bez stresa opet razmislite o svemu.

Dosta vam je partnerovih laži i neispunjenih obećanja, i rešeni ste da najzad i stavite tačku na vaš odnos i da potražite nekoga ko vas i zaslužuje.

Muka vam je i stalno osećate gorušicu, pa proverite da nemate možda gastritis ili poremećaj neke funkcije jednjaka.

Bik – horoskop za 12.novembar

Radite naporan fizički posao, i zaista ste na izmaku snage, ali vam je novac potreban jer niste baš vi neko ko želi da stalno zavisi od drugih.

Svađe sa partnerom su sve učestalije i prevashodno oko nekih banalnih stvari, i to počinje zaista da vas frustrira.

Imate neke probleme sa stalnim vrtoglavicama i poremećajem ravnoteže, pa proverite pak stanje krvnog pritiska, i uradite i neke analize sluha i čula za ravnotežu.

Blizanci – horoskop za 12.novembar

Lako ste odustali od nekih važnih projekata i sada se kajete, jer su sve vaše kolege nešto uspele da ostvare i da napreduju, samo ste vi ostali u mestu.

Očajni ste jer ste ostali sami, i smatrate da nemate nikakve kvalitete i da niste dovoljno lepi da se opet dopadnete nekome, ali postoje i ljudi kojima ste vrlo zabavni i harizmatični i koji cene prave vrednosti.

Boli vas kičma i sasvim ste ukočeni, pre svega zbog sedećeg načina života i prirode posla koji radite.

Rak – horoskop za 12.novembar

Odustanite na vreme jer je neka borba na poslu uzaludna i nemate šanse u odnosu na neke vaše iskusnije i snalažljivije kolege, koje uz sve to i prati sreća šta god da počnu da rade.

Imate sreće jer ste upoznali osobu koja je u vama probudila ona osećanja za koja niste verovali da ćete ikada više osetiti, te i shvatiti da uopšte postoje.

Muči vas problem sa otečenim i bolnim nogama, i potrebno je da se što više krećete i da ponekad i podignete noge u položaj iznad glave zarad bolje cirkulacije.

Lav – horoskop za 12.novembar

Vašoj sreći nema kraja, jer ste dobili željeni posao i jedva čekate da počnete da ardite i da se dokažete u najboljem svetlu.

Partner je zbog vas veoma tužan, jer ste ga zapostavili zarad svoje karijere, i on smatra da ste se sasvim promenili, i nemojte rizikovati da vam veza propadne tako lako.

Muka vam je i imate vrtoglavicu, pa je moguće da ste upali u hipotenziju, i češće proveravajte krvni pritisak.

Devica – horoskop za 12.novembar

Radite i po više poslova kako biste uspeli da sebi obezbedite iole pristojan život, i vrlo ste besni i isfrustrirani jer ne uspevate da nađete adekvatno plaćen posao u svojoj struci, te radite bilo šta da biste imali neki svoj dinar.

Mrzi vas da se opet upuštate u romansu sa osobom koja vas već duže vreme umara porukama i pozivima za sastanak, jer već jednom niste uspeli da kliknete ali ona nikako da shvati i da najzad odustane.

Boli vas glava i ne možete da spavate, jer ste stalno pod prevelikim stresom, pa se pazite povreda u saobraćaju, jer ste sasvim rasejani i premoreni.

Vaga – horoskop za 12.novembar

Sami sebi danas stvarate neprilike na poslu, i ne treba da ulazite u konflikte sa nadređenima, jer oni lako mogu da vam nađu zamenu, a posao vam je zaista potreban.

Nije pravo vreme da se upuštate u neke tajne romanse, jer je partner zaslužio makar da mu bar i sasvim iskreno kažete, da ne želite da više budete u ozbiljnoj vezi.

Muči vas bol u predelu bubrega, pa je moguće da imate pesak ili kamenac i uradite ultrazvuk i analizu urina.

Škorpija – horoskop za 12.novembar

Skloni ste da se danas na poslu nervirate za svaku sitnicu, ali tako samo stvarate sebi nepotreban stres i bolje je da se fokusirate na obavljanje zadataka i ostvarenje ciljeva.

Muči vas neka veza koju ste imali u prošlosti, i nikako ne možete da se vratite u sadašnje vreme i da zaboravite osobu koja vas i jeste najviše povredila.

Stvarate sebi bespotreban stres i napetost, i ne možete da se izborite sami sa anksioznim stanjem, pa se obratite stručnjaku za pomoć.

Strelac – horoskop za 12.novembar

Nadređeni su prezadovoljni vašim radom, i svuda vas hvale, ali kada ih pitate za unapređenje ili povećanje plate, olako i vešto izbegavaju konkretan odgovor, pa vas to sve više nervira.

Imate priliku za neko lepo putovanje sa partnerom, na kome ćete uživati u lepim i romantičnim trenucima.

Povrede su veoma moguće, pa obratite posebno pažnju ako se bavite nekim sportom i/ili radite rizičan posao, a posebno ako ste učesnik u saobraćaju.

Jarac – horoskop za 12.novembar

Niste zadovoljn na poslu, ali samo se žalite a ne menjate ništa i već ste svima postali dosadni i naporni.

Usamljeni ste i potrebna vam je nežnost i pažnja, ali svakome ko vam se udvara vi nalazite manu, i pokušajte da se malo i spustite na zemlju jer ni vi niste savršeni.

Bole vas kosti i zglobovi, i potrebno je da unosite ishranom ili suplementima daleko više količine potrebnih vitamina i minerala.

Vodolija – horoskop za 12.novembar

Posao vam je danas na poslednjem mestu, i sasvim ste dekoncentrisani i jedva čekate da idete na zasluženi odmor.

Imate probleme sa voljenom osobom i stalno se svađate i to se neće na kraju dobro završiti, te je raskid sasvim neminovan u najskorije vreme.

Zdravlje vam je solidno, mada biste mogli da malo povedete računa o imunitetu.

Ribe – horoskop za 12.novembar

Odličan dan na poslu, i sa kolegama imate fantastičnu relaciju bez i malo ljubomore i zavisti, i uvek ste tu kao podrška jedni za druge.

Danas je vaš dan za ljubav i sve je sasvim savršeno, i imate utisak da živite najzad svoju ličnu bajku.

Proverite vid, jer staln imate neke simptome koji mogu biti sasvim bezazleni ili ukazivati na neka vrlo opasna oboljenja očnog aparata.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!