Dnevni horoskop za 12.jun 2019

Dnevni horoskop za 12.jun 2019

Dnevni horoskop za 12.jun ove godine čitajte u ovom tekstu.

Ovan – horoskop za 12.jun

Nemate vremena da se sasvim posvetite poslu, jer ste opterećeni nekim problemima i obaveze ste stavili u drugi plan, ali moraćete svakako da ih završite.

Flertujete sa osobom koja vam se dugo dopada, ali morate biti pažljivi jer je taj neko zauzet i želi avanturu i zabavu.

Imate probleme sa probavom i razmislite da se pridržavate dijete koja vam je propisana.

Bik – horoskop za 12.jun

Odličan dan za posao, imaćete velike uspehe u onome što radite i bićete vrlo zadovoljni.

Lepo vreme provedeno sa partnerom će vam dati volje i energije da se izborite sa problemima koji vas duže vreme muče.

Moguće povrede i padovi, pa danas budite obazriviji ako ste učesnik u saobraćaju ili se bavite nekim sportom.

Blizanci – horoskop za 12.jun

Nervirate se bez potrebe jer neke kolege ne žele da vam pomognu i pokušavaju zapravo da vas sabotiraju, ali treba da shvatite da ste sebi najbolji sudija i da se oslonite najpre na sebe.

Neko će vas pozvati na romantični sastanak, ali morate da razmislite jer vi prema toj osobi baš i nemate romantična osećanja i nije u redu da se pretvarate.

Odlično zdravlje, zadovoljni ste jer ste napokon uspeli da se vratite u staru formu.

Rak – horoskop za 12.jun

U nekim ste velikim nedoumicama, ali je važno da shvatite da sve zavisi od vaših odluka i da se ponašate u skladu sa nekim svojim pravilima i planovima koje imate.

Preterano se trudite da u svemu ugodite partneru, umesto da porazgovarate o tome zašto on nije srećan i šta ga zapravo muči u vašem odnosu.

Nervozni ste i napeti, i muči vas nesanica, pa ste dosta dekoncentrisani i poželjno je da smanjite stres i nerviranje.

Lav – horoskop za 12.jun

Ostavili ste neke poslove da ih rešite u poslednjem trenutku, i nervirate se jer ste preterano dugo analizirali neke stavke iako za time nije bilo potrebe.

Neko ko vam se veoma dopada će da vam uzvrati emocije i bićete i više nego srećni zbog takvog razvoja događaja.

Imate neke probleme sa zglobovima, i pametno je da poslušate savete i da malo više vežbate i smanjite telesnu težinu.

Devica – horoskop za 12.jun

Dvoumite se da li da prihvatite neku ponudu, jer smatrate da niste idealni za takav posao, ali je prilika zapravo odlična i nema potrebe da se premišljate da vam ne bi izmakla takva šansa.

Svađe sa partnerom su sve učestalije, i potrebno je da iskreno i otvoreno porazgovarate jer ovako ne možete da rešite ništa kada probleme ignorišete.

Povedite računa o ishrani, jer ste u velikom riziku od metaboličkih bolesti i svesni ste da nije baš dobar način života koji živite i poroci koje imate.

Vaga – horoskop za 12.jun

Rizikujete da se kompromitujete na poslu, jer osobe kojima verujete nisu na vašoj strani i prave se da su vam iskreni prijatelji kako bi iskoristile neke vaše zasluge.

Usamljeni ste i nemate vremena za emocije ili se zapravo trudite da ih potisnete jer ste bili veoma povređeni u prethodnoj vezi i strah vas je da će se takva situacija ponoviti.

Posetite stomatologa jer imate neke probleme sa zubima i desnima, i strah vam nije opravdanje da trpite bol.

Škorpija – horoskop za 12.jun

Smatrate da ste vi u pravu i branite neke svoje ideje, ali morate da budete spremni na određene kompromise i saradnju sa kolegama, jer je posao koji radite timski i ne možete sve raditi sami.

Ostavićete partnera bez teksta nekim svojim lepim gestom, pa je pred vama neko lepo putovanje gde ćete dodatno učvrstiti svoj odnos i shvatiti da ste zapravo srećni što takvu osobu imate kraj sebe.

Imate neke probleme sa bubrezima i mokraćnim putevima i poželjno je da se javite lekaru, jer oni nisu možda baš tako bezazleni kao što mislite.

Strelac – horoskop za 12.jun

Možete da budete zadovoljni na poslu jer ste uspeli za kratko vreme da se pokažete i dokažete, pre svega jer ste osoba koja je vredna i odgovorna prema onome što radite.

Nervirate se jer vas partner ne sluša i ne želi da razume, i veoma je tvrdoglav u nekim svojim shvatanjima i stavovima, da se zapravo pitate da li ste pogrešili što ste mu verovali toliko.

Imate neke probleme sa čulom vida koje dugo ignorišete i morate da odete na pregled kod lekara specijaliste kako stanje ne bi postalo gore.

Jarac – horoskop za 12.jun

Imate utisak da sve radite pogrešno i da vas zapravo niko ne razume, ali je činjenica da se vi vrlo trudite da odradite neke zadatke kako treba, iako oni ne donose one rezultate koje ste očekivali.

Ponašate se veoma loše prema nekome kome ste vi simpatija, i ako vam se taj neko ne dopada nema potrebe da budete drski i bezobzirni, jer su ipak u pitanju nečija osećanja.

Prehlada vas dugo muči i ne znate da li da promenite terapiju ili da sačekate da se imunitet popravi, ali je jedna činjenica da ste sami sebi uzrokovali probleme sa zdravljem jer ste stalno nervozni i pod stresom.

Vodolija – horoskop za 12.jun

Ne možete da sve radite kako ste vi zamislili, i da se ne prilagodite iako posao trpi, jer tako ispada da ste vi neodgovorni i tvrdoglavi i da ste protiv ljudi sa kojima sarađujete.

Nekome ste ukazali previše poverenja jer ste se iskreno zaljubili, ali treba da ste malo obazriviji jer se partner vama poigrava i koristi emocije koje imate da olako manipuliše i da vas izigra.

Potrebno je da se kvalitetnije hranite jer vam je imunitet zaista loš i u riziku ste od neke hronične bolesti koja vam može zadati dosta problema.

Ribe – horoskop za 12.jun

Odlične prilike su pred vama i ne treba da se premišljate da li da prihvatite neke ponude jer ste se zaista trudili i dali svoj maksimum i zaslužili ste unapređenje.

Ostavite vremena za sebe i partnera, jer ste previše posvećeni poslu i niste ni svesni koliko vaš odnos to remeti i koliko partnera nervira što ste stalno zauzeti i opterećeni.

Smanjite stres i napetost, jer to samo vama šteti i morate da pronađete neki balans kako ne biste ozbiljno narušili svoje zdravlje.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!