Dnevni horoskop za 12.decembar 2019

Dnevni horoskop za 12.decembar 2019

Dnevni horoskop za 12.decembar.

Ovan – horoskop za 12.decembar

Ako ste dugo bez posla, danas postoje realne šanse da se sve promeni na bolje i da dobijete posao u struci, za koji ste nedavno i konkurisali.

Nemojte da se obeshrabrite jer vas je partner prevario i ostavio, jer ste vrlo dobra i kvalitetna osoba, i lako ćete naći nekoga ko je za vas u svakom smislu bolji.

Ostavite cigarete i pokušajte da promenite malo način života, i videćete ubrzo sve znake jasnog poboljšanja opšteg stanja organizma.

Bik – horoskop za 12.decembar

Ne očekujte da drugi rešavaju vaše probleme dok vi sedite i kukate na sudbinu, i sve svaljujete na druge, a u stvari ste samo za sve odgovorni jer nikako niste radili kako treba.

Ako stalno slušate druge i upravljate se prema onome šta okolina misli o osobi sa kojom ste u vezi, nikad nećete ni imati realnu šansu da budete srećni.

Proverite nivo šećera u krvi, jer imate naslednu predispoziciju za insulinsku rezistenciju i razvoj dijabetesa.

Blizanci – horoskop za 12.decembar

Kako ste radili tako vam se sada i vraća, i ne treba da se čudite što imate više problema nego baš i nekog uspeha u poslu, jer ste sve otaljavali i pustili druge da umesto vas donose odluke.

Neka romansa koju ste ostvarili sa osobom koju ste upoznali na poslovnom putovanju ili pak na nekom odmoru, neće moći da opstane jer vi ne možete da održavate vezu na daljinu.

Nemate vremena da se premišljate šta da radite i da se dvoumite da li da se javite lekaru, jer su neke tegobe sve izraženije, i ne smete da ih ignorišete i lečite se na svoju ruku.

Rak – horoskop za 12.decembar

Imate realne prilike da se usavršavate i da napredujete u poslu koji radite, i samo od vas zavisi da li ćete da ih iskoristite na pravi način, ili da ih sasvim nesmotreno i olako propustite.

Niste u stanju da se stalno prepirete sa partnerom, i veza vam realno ulazi u jednu vrlo veliku i baš tešku krizu.

Imate simptome neke lakše respiratorne infekcije, pa se malo više odmarajte i pokušajte da makar i odležite, te i izbegavajte da izlazite na hladan vazduh i da dugo boravite napolju.

Lav – horoskop za 12.decembar

Danas ste samo bleda senka osobe koja je borbena i odlučna da ostvari sve svoje ciljeve, jer ste se umorili da se stalno trudite i da radite pošteno, a svi drugi i brže i bolje od vas ostvaruju napredak i uspehe.

Imate potrebu da partneru pokažete koliko ga volite, pa ste mu spremili neko lepo iznenađenje, ali on će odreagovati sasvim suprotno od vaših očekivanja i nadanja.

Proverite stanje krvnog pritiska, kao i neke funkcije srca, jer imate realne tegobe koje ukazuju na poremećaj rada kardiovaskularnog sistema.

Devica – horoskop za 12.decembar

Niste ni malo naivni i umete i te kako da pokažete da ste odlučni i spremni da date svoj najbolji maksimum, kada se za to ukažu prilike i kada imate motiva da ostvarite svoje željene ambicije.

Neka starija osoba pokušava da vam se približi, pa iako niste skloni predrasudama kada su u pitanju godine ili fizički izgled, ta osoba vam se uopšte ne dopada i odbićete poziv na romantični izlazak.

Proverite sluh jer ste primetili neku znantnu nagluvost u poslednje vreme, pa ste možda pogrešno lečili neku horoničnu upalui uha i sada su evidentnme posledice svega toga.

Vaga – horoskop za 12.decembar

Najzad ste rešeni da se prepustite sudbini i da radite samo onako kako vama odgovara, pa i ako ne ispunite neke norme koje su predviđene, svejedno vam je da li ćete dobiti otkaz, jer nemate ni malo snage da se više zalažete i borite.

Ne treba da flertujete sa nekim kolegom sa posla, jer takva veza nema izgleda za budućnost i samo ćete od početnog ushićenja da dođete u stadijum razočarenja i patnje.

Proverite funkciju endokrinog sistema, te pre svega uradite analizu nivoa hormona u serumu.

Škorpija – horoskop za 12.decembar

Malo vam je svega preko glave i ne želite da radite više posao koji je i naporan i oduzima vam previše vremena, a nemate zaradu koja je dovoljna makar za jedan pristojan život.

Partner ne može da trpi neke vaše stalne promene raspoloženja, pa se malo potrudite da se nekako priberete, kako ne biste dospeli u veliku krizu u vezi ili braku.

Muči vas višak kilograma, ali ne smete da se pre svega podvrgnete rigoroznim dijetama jer ćete tako samo da ugrozite zdravlje, a kilogrami će da se vrate i nećete postići nikakav efekat.

Strelac – horoskop za 12.decembar

Radite i posao koji volite i koji vam je uvek izazov i zadovoljstvo, ali ste napravili veliku grešku jer niste prihvatili unapređenje, i na toj je poziciji sada neko drugi i za vas su šanse da se opet to mesto i otvori minimalne.

Krivite partnera što ste neke pomake u karijeri propustili, jer ste se preselili u manje mesto i morali da se prilagodite njemu, a on zapravo jeste ostao na svome i ništa nije morao da učini kao kompromis.

Povredili ste rame i iako se činilo da je stvar bezazlena, bolovi su vrlo jaki i ne možete da spavate ni da vozite, pa morate da idete hitno kod neuroiloga kako se ne biste ukočili sasvim.

Jarac – horoskop za 12.decembar

Stalno slušate neke kritike i niste u stanju da se izborite sa sobom jer su vam važna mišljenja svih drugih, umesto da gledate sebe, te i da radite kako vama odgovara.

Mučite se da ugađate partneru u svemu, i ne vidite da vas on ne voli i samo vas koristi, ali ne želite ni da poslušate iskrene savete prijatelja, već kao da želite da verujete u neku svoju bajku.

Boli vas kičma od stalnog sedenja, i pokušajte makar da radite neke najosnovnije vežbe, jer ste u riziku da se ozbiljno razbolite, sve jer ste se dodatno i ugojili.

Vodolija – horoskop za 12.decembar

Najzad ste uspeli da završite neke zadatke i uopšte vas nije briga da li su dobri ili ne, jer želite da sve samo otaljate i da počnete datražite bolji posao, jer vam je ovaj sasvim dozlogrdio.

Napravili ste neku veliku grešku u prošlosti, i sada se kajete jer verujete da ste izgubili baš osobu koja je jedina bila za vas prava i najbolja.

Otiču vam noge i trpite bolove, i jasno je da su vam duboke vene i proširene i upaljene, pa se obratite lekaru na vreme.

Ribe – horoskop za 12.decembar

Ne razumete gde ste pogrešili i kako ste sebe uspeli da dovedete u neku lošu situaciju u kojoj ste već duže vreme, ali morate da se sami za sebe izborite i da popravite ono što ste sami i zakuvali.

Stalne svađe sa partnerom će kulminirati raskidom, ali ne treba da očajavate jer je neka osoba kojoj se dopadate jedva dočekala da budete opet slobodni, i da pokuša da vas osvoji i šarmira.

Muči vas nesanica ali i imate neke probleme sa vidom, pa to udruženo može da stvori i povećan rizik za povrede u saobraćaju, pa probajte da rešite ono što se da rešiti na vreme.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!