Dnevni horoskop za 12.avgust 2019

Dnevni horoskop za 12.avgust 2019

Dnevni horoskop za 12.avgust.

Ovan – horoskop za 12.avgust

Nema potrebe da gubite vreme da biste nekome objašnjavali svoj metod rada i ideje i planove, te se koncentrišite na ostvarenje željenih ciljeva i rezultata, a pustite kolege neka se bave ogovaranjem i neka troše svoje vreme kako sami žele.

Imate neki iznenadni susret sa osobom koju niste preboleli još iz prošlosti, i moguće je da će sada da se poklope sve kockice i da najzad uspete da budete srećni zajedno.

Zdravlje vam nije tako dobro kao što mislite, pa uradite neke osnovne analize i obavite jedan detaljan sistematski pregled.

Bik – horoskop za 12.avgust

Nikako ne uspevate da uskladite vreme i obaveze, jer ste počeli da radite dodatni posao kako biste poboljšali svoje finansije, ali trpe vaši planovi i moguće je da ćete početi zbog premora da pravite neke greške i da zapostavite osnovni posao koji radite.

Partner se stalno trudi da vam ugađa i da sve čini kako bi vas usrećio, ali osnovni problem ignoriše i vama to vrlo smeta jer se on pravi da ne vidi koliko ste u stvari nesrećni.

Imate neke hronične bolove u stomaku, i moguće je da je u pitanju neka upala slepog creva ili čak i bilijarni kamenčići, pa uradite ultrazvuk i ustanovite uzrok problema kako biste mogli da preduzmete adekvatne terapijske korake.

Blizanci – horoskop za 12.avgust

Atmosfera na poslu nikada nije bila lošija, jer vas jednostavno kolege ne prihvataju kao deo tima, i svaku vašu ideju i plan uporno ignorišu, iako ste zaista kompetentni i vrlo ste logični i kreativni u poslu koji radite.

Izlazite malo više, jer ako sedite u kući svakako nećete moći nikoga da upoznate i da sebi pružite priliku da opet budete srećni i zaljubljeni.

Muči vas nesanica i ne znate kako da pomognete sebi, ali je bolje da nekako i kanališete stres i da se bavite sportom ili pronađete neki hobi, jer nije rešenje da posegnete odmah za nekim lekovima za smirenje.

Rak – horoskop za 12.avgust

Umorni ste jer ne umete da pronađete balans između rada i odmora, pa ili radite do iznemoglosti kada vam se približe zadati rokovi, ili ste lenji i neodgovorni i ne radite apsolutno ništa sve do momenta kada je već skoro prekasno da sve postignete.

Imaćete lep odmor sa partnerom, ali ćete da na putovanju upoznate nekoga ko će da vas sasvim očara na prvi pogled, i pazite da se ne upustite u neki flert i avanturu i da ne dođete u iskušenje da prevarite partnera sa kojim ste dugo u vezi i planirate zajedničku budućnost.

Proverite krvni pritisak jer vam stalno neki simptomi ukazuju da možda nešto nije u redu sa radom vašeg srca, ali se vi pravite kao da je sve savršeno, jer se plašite rezultata i ne želite da se javite lekaru.

Lav – horoskop za 12.avgust

Mada ste vi veliki borac, počeli ste da posustajete pod pritiskom kolega i nadređenih jer ma koliko da se trudite da date svoj maksimum i da ostvarite neke ideje i planove, oni uvek nalaze nedostatke i stalno vas kritikuju i sabotiraju, pa imate utisak da to rade namerno.

Umorni ste i vrlo nezadovoljni u trenutnoj emotivnoj vezi, pa smatrate da je fer i korektno da sa partnerom porazgovarate i da svako krene svojim putem, jer vi ne vidite sa njim zajedničku budućnost.

Muči vas višak kilograma, ali vam je organizam suviše slab da biste držali neke stroge dijete i sebe izgladnjivali, pa pokušajte da postepeno vežbanjem i zdravom ishranom vratite staru kilažu, jer je to jedini pravi način.

Devica – horoskop za 12.avgust

Danas je idealan dan za ostvarenje nekih odličnih rezultata, i neke ponude sa raznih strana će početi da pristižu i nećete moći da oslučite da li da ostanete u trenutnoj firmi ili da prihvatite neke nove izazove jer imate veće šanse da napredujete.

Usamljeni ste i patite jer ste nedavno raskinuli dugu vezu, ali ne treba da se povlačite u sebe već da se opet vratite izlascima i da upoznajete nove ljude, jer samo tako možete da pronađete nekoga ko zaista jeste vaša srodna duša.

Stalno ste umorni i malaksali, i nemate snage da obavite ni neke najosnovnije poslove po kući, pa je možda pravi trenutak da proverite svoje zdravlje a posebno stanje kardiovaskularnog sistema.

Vaga – horoskop za 12.avgust

Vama su finansije veliki problem, i nikako ne možete da zaradite dovoljno novca za jedan bar pristojan i kvalitetan život, pa razmislite da li da prihvatite neku ponudu za posao u inostranstvu, makar privremeno dok ne steknete neki kapital da počnete sopstveni privatni posao.

Skloni ste da flertujete sa nekim ko je vama zanimljiv i ko vas veoma privlači, ali je ta osoba zauzeta i ne shvata vas ozbiljno, te možda samo želi avanturu i to vam u ovom momentu kada ste krhki i emotivno rastrojeni, nikako ne odgovara pa izbegnite da se upustite u neke zabranjene veze.

Stalno ste prehlađeni i imate vrlo loš imunitet, ali realno ste sami krivi jer ni najmanje ne vodite računa o svojoj ishrani i ne trudite se da makar redovno šetate ako vas već toliko mrzi da se bavite nekim sportom.

Škorpija – horoskop za 12.avgust

Konkurišete stalno za neke poslove koji jesu dobro plaćeni i vrlo perspektivni za vašu karijeru, ali vi uopšte nemate nikakve kvalifikacije za takve pozicije, i precenjujete sebe i ljutite se jer ne dobijate pozitivne odgovore, ali morate da se spustite na zemlju i da sami shvatite koji su vaši realni potencijali.

Partner insistira da se preselite u manje mesto kako biste počeli zajednički život i pronašli mir i osnovali porodicu, ali vi smatrate da će takav potez da vas unazadi i niste srećni zbog njegovog stalnog pritiska da uradite uvek onako kako njemu odgovara.

Uzimajte više vitamina jer vam je imunitet vrlo oslabljen i to se jasno vidi jer svako malo patite od neke upale ili prehlade, i uvek ste bolesni i niste ni za šta sposobni da radite.

Strelac – horoskop za 12.avgust

Odlučili ste da potražite novi posao, jer je jasno da na ovom koji sada radite nemate nikakvu perspektivu niti šansu za napredak, i na neke bolje pozicije stalno dolaze osobe koje su manje od vas kvalifikovane i koje se manje i trude i rade, ali verovatno imaju neke protekcije kod vaših nadređenih.

Udvara vam se neka osoba koju ste smatrali samo prijateljem, pa iako se i ona vama dopada ipak se premišljate da li romansa može da uspe jer ste suviše različitih karaktera, ali dajte sebi šansu i pokušajte da ostvarite jednu lepu vezu, a da se ne opterećujete unapred da li će sve biti onako kako vi želite i zamišljate.

Imate hronične probleme sa perifernom cirkulacijom, i stalno vas bole noge i imate otoke, pa je pametno da se posavetujete sa lekarom šta da uzimate od terapije kako biste rešili problem.

Jarac – horoskop za 12.avgust

Niste spremni za saradnju sa kolegama, jer ste shvatili da vas stalno ogovaraju i pokušavaju da vam naštete, pa je i najpametnije da se uzdate samo u sebe i svoje znanje i iskustvo, i da radite sami i postižete rezultate koji su svakako za firmu značajni i važni.

Idealan odnos sa partnerom može da pokvari vaša ljubomora i stalne sumnje da vam osoba koju volite nije verna, pa ili otvoreno porazgovarajte o onome što vas muči ili se promenite, jer će u suprotnom vaš odnos da dođe na tanak led.

Proverite vid jer ste imali neke probleme sa čitanjem i sa zamućenjem vidnog polja, pa je vrlo moguće da je potrebno da nosite naočare, ali nije isključeno ni da je u pitanju umor jer stalno radite za računarom i naprežete očne mišiće.

Vodolija – horoskop za 12.avgust

Imate previše obaveza, ali ćete ako se pametno organizujete uspeti da sve postignete, mada nije isključeno da će da vam ustreba i pomoć nekih odanih saradnika kojima verujete i kojima ste i vi ranije dosta pomagali da napreduju i da završavaju neke važne projekte.

Sasvim ćete neočekivano da dobijete poruku od bivšeg partnera, i to će da vam vrati sve emocije koje ste mislili da ste preboleli, ali ste u stvari sve samo potisnuli i imate želju da obnovite staru romansu, ali ipak promislite da li je to zaista pametno.

Fali vam vitamina D i treba da uzimate ili neke suplemente ili da se malo više izlažete suncu, jer osećate posledice nedostatka ovog važnog mikroelementa, jer imate probleme i sa kostima, i sa bubrezima i sistemom za varenje.

Ribe – horoskop za 12.avgust

Želite da od svega odustanete, jer morate da radite puno a nemate nikakve nade da napredujete, niti imate neku zaradu koja bi makar bila satisfakcija za sav trud koji ulažete, pa jeste pravi trenutak da se opredelite za neki adekvatniji posao, jer samo traćite i svoje vreme i potencijele koje niko ume da ceni i da uvidi.

U ljubavi vam svetaju ruže, i zapravo je to jedini aspekt koji vam dajepolet i snagu da istrajete i da u svemu ostalom uspete da ostanete pribrani i hrabri, pa volite svim srcem i uživajte u svakom trenutku sa partnerom.

Depresivni ste i psihički ste veoma loše, ali vas je sramota da potražite pomoć psihologa, pa pokušajte da se ne ponašate tako primitivno, jer je vaše zdravlje najvažnije a ne to šta će vaša okolina da pomisli ako idete kod psihijatra ili psihologa.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!