Dnevni horoskop za 11.septembar 2019

Dnevni horoskop za 11.septembar 2019

Dnevni horoskop za 11.septembar.

Ovan – horoskop za 11.septembar

Umarate se jer vam ništa ne ide od ruke i sve je naopako i sve je usmereno protiv vas, i zaista na izmaku ste snage, i ne želite više da se borite i spremni ste da dignete ruke od svega.

Ma koliko da se trudite ništa vam ne ide u vezi, i raskinućete vezu i sa partnerom, i ostaćete usamljeni i nesrećni.

Nemojte da zapostavite zdravlje jer ste u velikom riziku da vas zadese neke povrede i ozbiljne bolesti.

Bik – horoskop za 11.septembar

Ne krivite druge za sve svoje neuspehe i preuzmite odgovornost za neke sopstvene greške i ipak budite bolja osoba i svi će više da vas cene i poštuju.

Partner primećuje da ste stalno odsutni i počinje da se pita šta nije u redu i da li je potrebno da porazgovarate o onome što vas muči.

Iscrpljujete sebe preko svake mere i stradaće vam imunitet ako malo više ne povedete računa o sebi.

Blizanci – horoskop za 11.septembar

Ne treba da menjate tim saradnika, jer se odlično razumete i međusobno se nadopunjujete i zaista uvek ostvarite odlične rezultate.

Distancirani ste i rezervisani i ne umete da kažete partneru iskreno i otvoreno šta vam smeta, ali ne očekujte da on čita vaše misli i snosite posledice takvog svog detinjastog ponašanja.

Problemi sa kičmom i zglobovima vas muče hronično, i morate da najzad nešto i preduzmete.

Rak – horoskop za 11.septembar

Niste fer prema kolegama i prema nadređenima, jer mislite samo na sebe i uvek radite kako vama najviše odgovara, pa će vaš sebičluk i sujeta na kraju samo vama da naškode.

Dosađuje vam neka osoba kojoj ste dali broj telefona, i nikako ne možete da joj na lep i kulturan način dokažete da sa njom ne želite ni prijateljstvo, a ne neku romantičnu vezu.

Moguće su neke respiratorne infekcije, i treba da se malo bolje i kvalitetnije hranite i da koliko možete i izbegavate boravak u kolektivima.

Lav – horoskop za 11.septembar

Ostvarili ste svoje želje i ambicije, ali opet niste srećni i zadovoljni jer generalno ne volite posao koji radite i svako novi projekat vam dođe kao muka i napor i stvara vam teskobu umesto motiva i zadovoljstva da ćete da napredujete, i nešto ostvarite svojim radom i trudom.

Nemate vremena da se posvetite partneru, i on počinje da smatra da ga ne volite kao ranije i ima sve manje razumevanja za vas.

Imate neke probleme sa nadimanjem i gasovima, te najpre promenite ishranu a potom otiđite i na neke detaljne analize, i utvrdite najzad u čemu je problem.

Devica – horoskop za 11.septembar

Ništa vam danas ne ide kako ste planirali, i najbolje je da neke važne zadatke i obaveze ostavite za bolji momenat, kako se ne biste nervirali i stvarali sebi nepotreban i dodatni stres i frustraciju.

Imate poziv za izlazak sa osobom koja vam se dugho dopada, i iako je veče izgledalo kao puno romantike i potencijala da ostvarite lepu novu vezu, sve će da pokvari susret sa bivšim partnerom, koga očigledno niste još uvek preboleli.

Imate neku akutnu upalu mokraćne bešike ili pesak u bubrezima, pa uradite ultrazvuk i počnite adekvatnu terapiju koju vam je lekar propisao.

Vaga – horoskop za 11.septembar

Ne dajete svoj maksimum i nerealno je da očekujete da ostvarite neke odlične rezultate i da pak i popravite svoje finansije, jer ste vrlo lenji i neodgovorni prema poslu koji radite.

Muka vam je od stalne svađe sa partnerom oko nekih sitnica i gluposti, pa ste rešeni da sa njim prekinete vezu jer ništa više nije kao ranije.

Nemate oporavdanja za to što ste se ugojili, i jedino rešenje je svakako da počnete da vežbate i da se hranite zdravije i da postupate odgovornije prema svom opštem stanju organizma i zdravlju.

Škorpija – horoskop za 11.septembar

Mrzite posao koji radite i sve trpite jer ste prinuđeni, i nemate drugi izvor primanja, ali svakako uvek možete ako odlučite da počnete da tražite nešto što je za vas bolje, jer ovako niti ste srećni nizti ikuda mrtdate sa jedne tačke.

Skloni ste da flertujete sa kolegom sa posla, ali vam to neće ništa dobro doneti, jer je on već zauzet i sa vama želi samo tajnu vezu ili prolaznu avanturu, i zaista vam ne treba da se tako kompromitujete jer vredite mnogo više.

Ostavite poroke i pokušajte da se ponašate odgovornije prema sebi, jer stalno muku mučite sa nekim recidivima hroničnih bolesti, i zaista ne možete tako ceo život da trpite i ništa ne uradite da se promeni stanje, koje postaje alarmantno i organizam i šalje signale.

Strelac – horoskop za 11.septembar

Srećni ste jer ste sve rezultate uspeli da ostvarite sami i svojim zaslugama i zalaganjima, i zaista ste zaslužili da se odmorite i da na kratko napunite baterije, pa onda opet krenite punom parom u akciju i nove pobede.

Dan je kao stvoren za ljubav i neka nova poznanstva, i ako ste slobodni imate šansu da baš danas i upoznate svoju srodnu dušu i da sve bude kao iz najlepše bajke ili romantičnog filma.

Muka vam je i stalno imate gorušicu i nagon na povraćanje, pa proverite o čemu se tačno radi i nemojte da strahujete od neugodnih dijagnostičkih testova jer su oni zaista nuižni i važni u datom momentu.

Jarac – horoskop za 11.septembar

Iako ste zaista puni energije i spremni na neke nove izazove i projekte, vama ništa ne ide od ruke i sve vam se odvija i sporije i lošije nego što planirate, i mada se trudite da ostanete pribrani i da krenete opet sve iz početka, veoma ste tužni i nemate više snage da se borite sa gubicima i zaista stalnim problemima koji kao da su samo za vas rezervisani.

Partner neće da porazgovara sa vama otvoreno, i vrlo se čudmo ponaša u poslednje vreme, pa vi i imate realne sumnje da pomislite da vas vara i da želi slobodu ali ne zna kako da vam to kaže, pa beži od vas i izbegava da se suočite.

Zdravlje vam je dobro, mada neke tegobe koje zanemarujete treba da ipak poroverite i iako one i deluju naivno, ipak je za vas pametnije da vidite o čemu se radi.

Vodolija – horoskop za 11.septembar

Nemate samopouzdanja i dopuštate svakome da se postavi kao da vam je šef i da vam određuje šta treba da radite, i vi to trpite i ne umete da dignete glas i tako vam i treba, kad ne umete da se zauzmete za sebe.

Usamljeni ste i vrlo tužni, jer ste nedavno raskinuli dugu vezu iako ste imali neke velike planove za budućnost, pa vam nije ni do čega i zamolili ste prijartelje da vas malo ostave na miru, da se vi i sredite i oporavite emotivno.

Imate česte glavobolje i ne možete da spavate i san vas uopšte ne odmara, pa je sve to verovartno posledica stresa, i morate da nađete način da frustracije i nervozu izbacite iz sebe.

Ribe – horoskop za 11.septembar

Ne možete da uspete sami i potrebno je da se oslonite na kolege i saradnike, jer samo tako ćete da ostvarite dobre rezultate, a i zašto biste se sami mučili kada možete da podelite obaveze, jer opet svakako vam je plata sasvim ista bilo da imate manje ili više obaveza.

Niste očekivali da će da vas privuče neka osoba koja je od vas znatno starija, i ne znate kako da se ponašate jer ste još uvek skloni uživanju i avanturama, a taj neko želi da se skrasi i sa vama, a i planira ozbiljnu romansu i brak.

Korigujte svoj način ishrane jer ste se previše ugojili i nemate načina da skinete višak kilograma, ako stalno radite isto i pravite iste greške i propuste, pa ne vežbate i opet kasno jedete.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!