Dnevni horoskop za 11.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 11.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 11.oktobar.

Ovan – horoskop za 11.oktobar

Imate neke realne prepreke u ostvarivanju željenih ciljeva i ambicija, i uopšte ne znate kako da ih rešite, pa i počinjete da se nervirate i samo pravite još veće greške.

Stalno se svađate sa partnerom oko nekih sitnica i gluposti, i ne razumete da li on tako pokušava da vam nešto dokaže i pokaže, ili je jednostavno u pitanju njegov temperament, ali vam sve to baš počinje svakako dosta da smeta.

Boli vas kičma i jedva se krećete, pa je poželjno da se javite lekaru ali i da na dalje menjate baš i radikalno i svoje navike, i da počnete da se pridržavate saveta lekara, jer ovo nije prvi put da vi imate ovakav problem.

Bik – horoskop za 11.oktobar

Potrebno je da se oslonite na svoju inteligenciju, te i na sposobnost da se u svakoj situaciji zaista lako snađete i da razmišljate logički, i uspećete da sve olako i brzo rešite u svoju korist.

Partner je vrlo posesivan i stalno je sklon da drami bez ikakve potrebe, i iako vam to u početku nije baš toliko smetalo, sada smatrate da je u pitanju odraz nepoverenja i nepoštovanja vaše čiste i iskrene ljubavi prema njemu.

Proverite funkciju i status hormona štitne žlezde, jer neki nespecifični simptomi mogu da ukazuju na poremećaj rada ovog organa, a koji je važan za praktično sve organske sisteme.

Blizanci – horoskop za 11.oktobar

Imate izglede da odete na neko skoro poslovno putovanje, te da napredujete u poslu i da najzad i promenite svoje dosadašnje saradnike, jer nisu bili dovoljno dobri za posao, iako su vama lično svi bili dragi.

Ispunjava vas osećanje sreće, jer ste napokon shvatili da treba da živite svoj život punim plućima, i da ne osećate grižu savesti, niti potrebu da se bilo kome pravdate za svoje odluke i postupke.

Muči vas preskakanje srca i neki povremeni bol u grudima, i obavezno otiđite kod kardiologa i odradite test opterećenja, srčane parametre i EKG, jer imate naslednu predispoziciju za bolesti srca.

Rak – horoskop za 11.oktobar

Odličan dan za posao i napredak, i moguć je čak i neki novčani bonus, pa ćete imati sasvim lep priliv materijalnih sredstava, ali nemojte kao i obično da sve olako potrošite, jer vam je prešlo u naviku da se bahatite i da trošite na luksuz teško zarađeni novac.

Iako ste vi zaista uvek verni osobi koju volite, neki uporni udvarači vas stalno saleću, i morate da budete i drski i bezobrazni, kako biste im stavili do znanja da su naporni i navalentni preko svake granice i mere.

Zdravlje vam je dosta solidno, ali ipak izbegavajte neka kolektivna okupljanja, jer je sada sezona raspiratornih infekcija u punom zamahu, i imunitet vam još uvek nije sasvim stabilan.

Lav – horoskop za 11.oktobar

Potrebno je da uvek budete sigurni u sebe i u svoje odluke, ali i da uvažavate mišljenja i predloge saradnika, iako ne morate da se sa njima na kraju složite i vaša reć će ipak verovatno biti zadnja.

Iako ste u dugoj i stabilnoj vezi, vama se stalno neko udvara i pokušava da vas navede na razna iskušenja, ali ste vi verni partneru i takav kiks vam zaista ne treba jer ste srećni i ispunjeni.

Proverite svoj krvni pritisak, jer iako imate propisanu terapiju koju pijete redovno, simptomi hipertenzije se ne povlače i opet su izraženi kao i pre nego što ste počeli da pijete lekove.

Devica – horoskop za 11.oktobar

Vraćali ste se bez potrebe na neke svoje prethodne neuspehe, i oni su vam stvarali blokadu u poslu i kočili vam napredak, pa ste najzad shvatili da u vašoj firmi niko ne vrednuje ono što je pre bilo već se ceni radi i zalaganje, a ne ono što vam neke ljubomorne kolege namerno iza leđa kažu i tako pokušavaju da vas sabotiraju.

Ako ste slobodni, postoji šansa da pronađete onu pravu i iskrenu ljubav, i da se najzad skrasite i osnujete svoju porodicu, o čemu već dugo i maštate.

Proverite krvnu sliku, i posebno obratite pažnju na vrednosti masnoće u krvi, jer imate zaista baš jednu predispoziciju za aterosklerotične promene krvnih sudova, koje su faktor rizika za srčani i moždani udar.

Vaga – horoskop za 11.oktobar

Danas je prava prilika da se dokažete u svom poslu i da sve svoje potencijale i znanje, iskoristite kao glavne adute da zapečatite svoju svetlu budućnost u firmi u kojoj radite.

Prema partneru sa kojim ste već dugo u vezi, imate i jednu divnu ljubav i nežnost, ali i osećaj poštovanja i neke velike obaveze zbog svega onoga što je za vas činio, i koliko vam je pažnje i razumevanja poklanjao kada ste bili u problemima.

Muči vas upala mokraćne bešike, i potrebno je da odete kod lekara po određene antibiotike, a do tada možete da pijete više tečnosti, i da uzimate neke čajeve namenjene za ovu vrstu problema.

Škorpija – horoskop za 11.oktobar

Verujte u sebe i imajte poverenja u svoj tim saradnika, te naučite i da pravite kompromise i da kada je potrebno malo spustite loptu, pa i da analizirate neke sledeće korake, pre nego napravite greške.

Imaćete neka velika iskušenja pred sobom u emotivnoj vezi, ali će ljubav sve da pobedi i na kraju ćete biti srećni sa osobom koju iskreno volite i sa kojom ste uvek delili i dobro i loše.

Imate česte vrtoglavice, i malaksali ste i hvata vas jeza i drhtavica, pa je pametno da proverite nivo glukoze u krvi, posebno ako imate neku genetsku predispoziciju za šećernu bolest.

Strelac – horoskop za 11.oktobar

Važno je da umete da pokažete tolerantnost i razumevanje za ljude sa kojima radite, jer ste i vi nekada bili početnik u poslu i nemojte nikada da zaboravite kako su i vama drugi pomagali, i da ste zbog toga dospeli na lidersku poziciju, jer bi vam bilo teže da ste sve morali sami.

Umesto da stalno maštate o nekim idealnim vezama, ipak je pametnije da izlazite više i da zaista upoznajete ljude, jer je možda neko ko je baš za vas idealan, bliže nego što mislite.

Proverite sluh, jer je neka akutna upala srednjeg uva ostavila možda i neke komplikacije i/ili teže posledice nego što ste očekivali, i sami ste primetili da u poslednje vreme slabije čujete.

Jarac – horoskop za 11.oktobar

Morate da verujete u bolje sutra i u svoj napredak i ostvarenje ciljeva i ambicija, jer pesimističan i negativan stav će samo da vas koči i sputava, pa se malo pokrenite i razmišljajte optimistično.

Ako ste slobodni, ovo je baš pravi period za neka nova poznanstva, strastvene avanture i flert, a možda na kraju i za neke prave i iskrene romanse, koje mogu da završe brakom.

Stalno ste pod stresom, i neke zaista ozbiljne simptome uporno ignorišete jer se bojite da odete kod lekara.

Vodolija – horoskop za 11.oktobar

Ne smete da dopustite da vas strah od neuspeha koči i blokira, te sve nove projekte prihvatite kao jednu motivaciju i izazov, jer ako im priđete sa bojazni da nećete uspeti, realno je da ćete i da baš stalno pravite greške i prepreke sami sebi.

Iako ste mislili da će neka avantura da vam bude lepa i zabavna i da ćete na kraju i da uživate i da se opustite, precenili ste svoje srce i kajanje i žal za propuštenom prilikom će vas svakako baš na kraju i stići.

Morate da počnete da trenirate i da se hranite zdravije i uzimate vitamine, jer pored toga što ste sasvim ukočeni i imate i višak kilograma, imunitet vam je stvarno loš i stalno ste bolesni.

Ribe – horoskop za 11.oktobar

Nemojte da mešate emocije i posao, i važno je da u svakom trenutku budete profesionalni i baš i pribrani, i da sve što ste za danas planirali i odradite najbolje što možete, bez uplitanja osećanja.

Stalno vas neko pritiska da je vreme da se skrasite, i to počinje da vas nervira i umara, pa ste vi skloni da se ponašate drsko, i da stavite ljudima oko sebe do znanja da je vaš privatni život samo vaša stvar.

Osećate se loše u poslednje vreme, i stalno vam je muka i povraćate, pa ako imate mogućnosti da danas odležite i ne idete na posao, to bi bilo odlično rešenje.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!