Dnevni horoskop za 11.novembar 2019

Dnevni horoskop za 11.novembar 2019

Dnevni horoskop za 11.novembar.

Ovan – horoskop za 11.novembar

Niste danas zadovoljni postignutim rezultatima na poslu, ali ne treba da očajavate, jer već naredni period donosi znatan boljitak, pa se samo malo strpite.

Osećate se sputano u vezi sa sadašnjim partnerom, i kao da ste izgubili svoju nezavisnost i svoju slobodu, sve u nastojanju da se što više njemu prilagodite.

Muči vas problem sa upalama grla i krajnika, koje su i učestale i zbog lošeg imuniteta baš teže i dugotrajnije nego inače.

Bik – horoskop za 11.novembar

Nemate vremena da analizirate svaki detalj, i pametnije je da se posvetite važnim projektima, kako biste ispoštovali zadate rokove.

Umorni ste od stalnih svađa sa partnerom, i od njegove potrebe da sve preuveličava i da pravi dramu, pa ćete mu jasno staviti do znanja da vas to nervira.

Muka vam je i imate često probleme sa apetitom, pa je verovatno u pitanju stomačni virus.

Blizanci – horoskop za 11.novembar

Što manje žurite i brzate na poslu danas, više ćete i kvalitetnije da uradite, pa se smirite i ne dajte da nadvladaju nervoza i stres nad zdravorazumskim i logičnim potezima.

Imate priliku da se najzad sretnete sa nekom osobom koju ste upoznali na društvenim mrežama, ali utisak koji će ona da na vas ostavi biće sasvim razočaravajući.

Boli vas glava i stalno ste nervozni i pod stresom, pa pokušajte da se malo i opustite i rasteretite na neki način.

Rak – horoskop za 11.novembar

Imate odlične ideje, ali nemate načina da ih sprovedete u delo, pa ste frustrirani i besni na sve oko sebe, ali je osnovni problem u vama, pa i vi ste pravili neke greške koje su sada stigle na naplatu.

Stalno vas neko opterećuje svojim problemima, i vi nemate volje da sa takvom osobom uopšte ni ulazite u neku romansu, jer vam je već sada postala naporna i dosadna preko svake mere.

Proverite krvnu sliku, i pre svega obratite pažnju na nivo holesterola i triglicerida u krvi, jer ste u riziku od nastanka ateroskleroze.

Lav – horoskop za 11.novembar

Vama je potrebno samo još malo vremena da sve poslove završite kvalitetno, ali nadređeni zaista nemaju strpljenja, pa i sve će da vam upropaste i da vam onda zamere jer ste vi bili neodgovorni i baš i niste ispoštovali zadate rokove.

Umara vas stalna potreba da se partneru pravdate za svaki svoj korak, jer je postao preterano posesivan i ljubomoran, i nije vam jasno otkuda takva promena kada mu nikada vi niste davali povoda da u vašu vernost posumnja.

Muka vam je i stalno imate osećaj težine u želucu, pa ste verovatno prehlađeni ili pak imate i neke promene koje su nastale zbog stresa, pre svega gastritis ili ulkus.

Devica – horoskop za 11.novembar

Najzad je dan na poslu povoljan za sve vaše planove, i nemojte da propustite šansu koja vam se ukazala.

Idealna prilika da upoznate neku zanimljivu osobu, pada u vodu jer ste vi odlučili da vam naime i trenutno više prija samoća i nikako prijatelji ne mogu da vas pokrenu i nagovore da izlazite više.

Imate probleme sa radom štitne žlezde, pa uradite ultrazvuk i proverite naravno bazalne vrednosti hormona tiroidee u krvi.

Vaga – horoskop za 11.novembar

Brzopleti ste i nepromišljeni, i danas samo pravite neke nepotrebne greške i propuste, i onda za to krivite okolnosti ili neke druge osobe.

Mučite se u vezi i zaista niste srećni, i pitanje je trenutka kada ćete da raskinete sa partnerom.

Boli vas kičma i svi veliki zglobovi, i možda su u pitanju neke već morfološke promene na kostima, pa je važno da uzimate i vitamin D i kalcijum, kako biste uspostavili neki balans.

Škorpija – horoskop za 11.novembar

Ništa danas nećete uspeti da rešite kako ste planirali, ali sutra je već novi dan i ne treba da se baš puno ni nervirate.

Niste navikli da nekome budete samo avantura i prolazna veza, pa ste se razočarali u neku osobu za koju ste verovali da je za vas prava i da imate neku lepu budućnost.

Zdravlje je dobro, mada treba da skinete nekoliko kilograma, i da počnete da se aktivnije bavite sportom, jer sedeći način života nije dobar za metabolizam u celini.

Strelac – horoskop za 11.novembar

Najzad ćete dobiti priliku da se usavršavate i da napredujete na poslu, ali ne zaboravite da to donosi i mnogo veće obaveze i dosta značajniju odgovornost koju ćete morati da pšrihvcatite.

Prerano ste se obradovali, jer je partner shvatio da ipak niste jedno za drugo, pa ćete umesto veridbe da proživite jedan bolan raskid i da teško patite zbog toga.

Imate utisak da vas sve boli i da ste sasvim loše u globalu, pa otiđite na neku relaks masažu i pokušajte da se manje nervirate.

Jarac – horoskop za 11.novembar

Mučno vam je da radite posao koji vam ne donosi nikakvo zadovoljstvo niti zaradu, i jedva baš i čekate da se neki konkurs završi, te i da najzad i dobijete priliku da radite u struci.

Partner vam stalno priređuje neka lepa iznenađenja, ali vi to ne umete da cenite i sasvim ste postali hladni i ravnodušni prema osobi koja vas iskreno i bezrezervno voli, i vama je veza postala zaista samo navika.

Osećate se stalno umorno i malaksalo, pa proverite stanje krvnog pritiska, jer možda imate niže vrednosti od normalnih.

Vodolija – horoskop za 11.novembar

Danas ćete uspeti da ostvarite odlične rezultate ali to nadređeni neće znati da cene, pa će im biti krivo kada odlučite da počnete da radite za konkurentsku firmu, koja vam je već ponudila odlično mesto.

Niste vi za vezu na daljinu, te raskinite sa partnerom na vreme i ostanite prijatelji, kako ne biste lagali i njega i sebe, i stvarali nepotrebnu patnju za oboje.

Pazite se nekih povreda ili preloma, posebno ako ste posle dužeg perioda fizičke nekativnosti vi počeli da se bavite vežbanjem u teretani, i naravno nespremni radili naporne vežbe sa tegovima.

Ribe – horoskop za 11.novembar

Dan nije najbolji za posao, i mislite da je dovoljno da se trudite i da radite prekovremeno, ali je nekada potrebno i malo sreće, a vama je ona danas zapravo taj faktor koji nedostaje.

Idealnu vezu sa partnerom, pokvariće uplitanje neke treće osobe koja je verovatno njegova bivša ljubav, na koju ste vrlo ljubomorni, i nije vam jasno otkuda se sada stvorila da vam pokvari idilu.

Imate sklonosti ka nekim učestalim alergijama i respiratornim infekcijama, i nikako vam ne prija vlažno i hladno vreme, jer se za čas razbolite kao da ste dete.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!