Dnevni horoskop za 11.jun 2019

Dnevni horoskop za 11.jun 2019

Dnevni horoskop za 11.jun ove godine možete da čitate u ovom tekstu.

Ovan – horoskop za 11.jun

Neozbiljno ste shvatili svoje prioritete i ne pokušavate da se potrudite da posao kvalitetno i odradite, što će veoma skupo da vas košta u kasnijem periodu.

Danas nije vaš dan za ljubav, pa su sa partnerom moguće neke svađe i nesuglasice, i moguće je da će to čak i dovesti do potrebe da se razdvojite dok ne shvatite šta vam je činiti.

Umorni ste i iscrpljeni, ali od stresa i nervoze ne možete da spavate i imunitet vam je vrlo loš, te je pametno da pojačate ishranu bogatu vitaminima i kalorijama.

Bik – horoskop za 11.jun

Vaš trud i naporan rad će da se najzad isplate, i pred vama je dan prepun uspeha i pohvala za rezultate koje ste postigli jer ste zaista dali svoj maksimum na poslu.

Morate da se ponašate diskretnije prema osobi koja vam se dopada, jer ona to može da protumači pogrešno i da shvati da ste neozbiljni i avanturista, iako su vaša osećanja krajnje iskrena i lepa.

Imate probleme sa kolenima i ne možete da shvatite šta je uzrokovalo takav bol i nelagodnost, ali je suština da ste već duže vreme izloženi fizičkom opterećenju, i da su zglobovi veoma otečeni.

Blizanci – horoskop za 11.jun

Neugodno vam je jer su svi shvatili da ste tuđu ideju podmetnuli kao svoju, jer ste samo želeli da što lakše i što pre završite posao, ali niste uopšte uložili ni minimum rada i truda za zadatak.

Predivan i romantičan dan je pred vama, i uživaćete sa partnerom kao što ste imali običaj i ranije, te ćete se podsetiti zašto ga volite i koliko je za vas spreman da sve čini.

Odlično zdravlje, možete biti zadovoljni, jer se isplatiolo što ste promenili neke loše navike pa i počeli da živite zdravije i da vežbate.

Rak – horoskop za 11.jun

Pogrešićete ako poslušate neke savete ljudi iz okoline, i bolje je da se oslonite na sebe, jer vam kolege ne žele dobro i pokušavaju da vas sabotiraju.

Imate neku tajnu ljubav iako ste zauzeti, pa je mnogo korektnije da svom partneru kažete kako se osećate i da sa njim raščistite odnos.

Boli vas glava i to pre svega jer ste imali neke probleme sa vidom, pa je možda pametno da se javite očnom lekaru, te da proverite da li vam je potrebna vceća dioptrija.

Lav – horoskop za 11.jun

Veoma ste oholi i nepristupačni, i ne želite da pomognete onima koji su vas iskreno zamolili, kao da ste zaboravili da ste i sami bili početnik i da ste tražili savete od onih sa više znanja i iskustva.

Smatrate da ste samo vi uložili sve u odnos sa partnerom, i na žalost to ćete mu u svađi i prebaciti, i iako ste svesni da nije tako vi se nećete izvinjavati, ali vaša tvrdoglavost može da vas košta.

Problemi sa perifernim venama, noge će vam biti otečene i bolne, pa je poželjno da se krećete i da posvetite više pažnje fizičkoj aktivnosti.

Devica – horoskop za 11.jun

Imate odličnu priliku da napredujete, ali samo od vas zavisi da li zaista želite da radite i dalje ono što vas ne ispunjava jer morate, ili ćete već rešiti da sve presečete i posvetite se poslu koji zaista i želite da radite, iako možda nećete moći toliko dobro finansijski da zaradite.

Partner vas ne razume, i već je doneo neke odluke za oboje, pa se vi svakako nećete složiti baš sa takvim stavom, i to će dovesti do ozbiljnih razgovora i nesuglasica među vama.

Čuvajte se alergija i reakcija na hranu ili lekove, jer mogu da dovedu do ozbiljnih problema, pa vi treba da pripazite na svoj imunitet.

Vaga – horoskop za 11.jun

Ispunili ste neke svoje planove i preterano brzo ste se opustili, pa ako se ne uozbiljite u riziku ste čak i da ostanete bez posla.

Dugo ste zaljubljeni u nekoga ko vam je samo poznanik ili prijatelj, ali ste u nedoumici da li treba sve da priznate ili je pametnije da osećanja potiskujete.

Kašalj vas već duže vreme muči, i umesto da se sami lečite na svoju ruku, bolje je da se javite lekaru.

Škorpija – horoskop za 11.jun

Dobićete neku odličnu poslovnu ponudu, ali ćete da se premišljate jer to baš i nije ono što ste zamišljali i nemate iskustva ni znanja za takav projekat.

Smatrate da ste samo vi u pravu, i stavljate partnera pred svršen čin svojim ponašanjem i stavom, te to može i da vas od njega veoma udalji.

Ostanite dosledni sebi i smršaćete, ali je preporuka da se ipak posvetite više vežbanju i zdravoj ishrani nego rigoroznim i neproverenim dijetama.

Strelac – horoskop za 11.jun

Pred vama je period odmora koji ste zaista zaslužili, i vama je kolektiv zahvalan jer ste uneli jedan novi duh i energiju u posao, i vaša kreativnost je donelas odlične krajnje rezultate.

Partner vas je sasvim oduševio nekim svojim gestom, ali vi ne prestajete da se svakome žalite na njega, i to sve jer smatrate da ste bolji i da ste uspešniji, pa vam je to više slika koja govori kakva ste vi osoba u stvari.

Zdravlje vam je odlično, i zahvaljujući tome što ste eliminisali poroke, možete da se najzad rešite infekcija i upala, koje su nastajale pre svega jer vam je imunitet bio opao.

Jarac – horoskop za 11.jun

Veliki ste perfekcionista, ali ne treba da sitničarite jer tako samo gubite dragoceno vreme, koje ste mogli da iskoristite za još nekoliko poslova koji su pred vama i za koje imate vremenski rok.

Usamljeni ste i tužni, jer vas je partner ostavio i za sve njega krivite, ali ste zapravo vi bili okidač svega i niste želeli da postignete nikakav kompromis niti čak da otvoreno porazgovarate.

Imate neke hronične probleme sa čulom sluha, pa je moguće da upala nije dobro zalečena i poželjno je da se što pre javite specijalisti.

Vodolija – horoskop za 11.jun

Svesni ste da ne možete da rešite neki poslovni problem sami, ali ne verujete saradnicima i pre ćete da napravite grešku nego da u interesu firme zamolite nekoga da vam pomogne.

Sebični ste i samo mislite na sebe, te ne želite da se prilagodite ni željama ni potrebama partnera, ali opet ne razumete zašto vas je ostavio i zašto vam je veza u krizi.

Prekontrolišite nivo holesterola u krvi, jer je moguće da ste zbog povećane gojaznosti u riziku da dođe do ozbiljnih oštećenja metabolizma.

Ribe – horoskop za 11.jun

Nemate vremena da se premišljate, i sada treba da pokažete svu svoju inteligenciju i snagu volje, jer ste pred možda i najvećim izazovom u svojoj karijeri, koji će da vas unapredi ili uništi.

Dopadate se nekome ko je već dugo zauzet i ko sa vama ne želi ništa sem avanture, pa je bolje da se povučete na vreme jer ćete u suprotnom biti povređeni.

Odlično se osećate i sve je najzad u redu sa vašim zdravljem, iako ste duži period bili izloženi hroničnoj bolesti koja vas je dosta iscrpela.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!