Dnevni horoskop za 11.jul 2019

Dnevni horoskop za 11.jul 2019

Dnevni horoskop za 11.jul.

Ovan – horoskop za 11.jul

Danas ćete imati utisak kao da vam ništa ne ide od ruke, ali samo treba da budete uporni i dosledni i rezultati koje ste očekivali neće da izostanu na kraju krajeva.

Osećate se kao da samo vi ulažete u emotivni odnos sa partnerom, dok je on sa vama iz navike i ne želi da vas povredi i da vas ostavi, ali odavno su njegova osećanja izbledela i najbolje je da porazgovarate i odlučite da li vaš odnos ima budućnost.

Imate probleme sa cirkulacijom i ne treba da olako zanemarujete simptome koji vas očigledno veoma muče i remete kvalitet života.

Bik – horoskop za 11.jul

Izvanredan uspeh je pred vama, i očekivano unapređenje je veoma izvesno, mada povećanje plate može da bude malo teže da se realizuje, jer je vaša firma u malo težoj finansijskoj situaciji pa treba da budete strpljivi.

Stalno razmišljate o bivšem partneru i imate želju da mu se javite i da pokušate da obnovite romansu, ali je on već odavno krenuo dalje i ne oseća prema vama ono što vi mislite.

Umorni ste i stalno ste iscrpljeni i psihički i fizički, pa je vreme da povedete računa o kvalitetu ishrane i o tome da počnete da se bavite nekim sportom i da se malo pokrenete.

Blizanci – horoskop za 11.jul

Umara vas neka tenzija na poslu i potreba kolega da vas stalno sabotiraju i da vam daju savete kako i šta treba da radite, samo da bi vas sputavali i da bi neke vaše rezultate predstavili kao timski rad.

Neočekivani susret će mnogo toga da promeni u vašoj vezi, i imaćete problem da partneru saopštite da neka druga osoba privlači i okupira vašu pažnju, i da su se vaše emocije prema njemu promenile.

Niste u stanju da funkcionišete jer ne spavate i stalno ste napeti i pod stresom, pa razmislite da odete na neku masažu ili da pronađete neki hobi kao vid rasterećenja.

Rak – horoskop za 11.jul

Prihvatili ste previše obaveza na sebe i imate problem da sve stignete da odradite kvalitetno, te treba da potražite pomoć kolega kojima verujete, a jer je uostalom timski rad ono što se u vašem poslu i očekuje i podrazumeva.

Ostavićete na nekoga izvanredan utisak, i ta osoba će na sve načine pokušati da vas osvoji iako ste dugo zauzeti i u idiličnoj ste vezi i sa partnerom planirate zajedničku budućnost.

Ako ste imali skoro neke probleme sa alergijama i kožnim promenama, pripazite se da vam se ne ponove simptomi jer vam je imunitet vrlo oslabljen i treba da se malo bolje hranite i da pojačate fizičke aktivnosti.

Lav – horoskop za 11.jul

Veoma ste uporni i dajete uvek svoj maksimum u svakom poslu koji radite, pa za vas nije problem da promenite zanimanje i da se snađete u svamu što se pred vas postavi kao izazov ali i prilika da se iskažete u najboljem svetlu.

Ako ste slobodni, možete da očekujete neko udvaranje od strane osobe koju poznajete površno ali koja ne prestaje da na vas misli od kada ste se prvi put sreli, a da vi toga uopšte niste ni svesni.

Vodite jedan pasivan i sedeći način života, te su neminovni problemi sa kičmom i zglobovima, delom i zbog činjenice da ste se u poslednje vreme dosta ugojili.

Devica – horoskop za 11.jul

Previše ste skloni da srljate u neke ideje koje nemaju realnu osnovu, i mnogo je po vas pametnije da manje pričate i obećavate, a da više radite, sve kako ne biste razočarali one koji su vam zaista ukazali poverenje.

Planirate da počnete zajednički život sa partnerom, ali vam nikako ne odgovara njegov predlog da se preselite u drugi grad, jer ste najzad pronašli posao koji volite daradite i koji je zaista baš i odlično plaćen.

Imate neke probleme sa probavnim sistemom, te iako je moguće da je razlog mučnine bezazlena virusna infekcija ipak se obratite specijalisti za validnu dijagnozu.

Vaga – horoskop za 11.jul

Prava je prilika da potražite neki dodatni posao, jer vam je novac preko potreban, a imate odlične rezultate i dosta viška vremena tako da možete da nađete još i neki honorarni posao da povećate novčane prinose.

Imate utisak da ste pogrešili jer ste se olako upustili u neku avanbturu i smatrali ste da bezazleni flert može da vas zabavi, ali je osoba sa kojom ste trenutno planirala da sa vama ima ozbiljnu vezu, i ne znate kako da je ne povredite a da joj priznate da niste zainteresovani za nju u tom smislu.

Prekontrolišite krvnu sliku, jer stalno kuburite sa povišenim vrednostima masnoće u krvi, i to može biti veoma ozbiljan početni faktor za nastanak aterosklerotičnih proimena i metaboličkog sindroma.

Škorpija – horoskop za 11.jul

Niste se nadali da ćete tako lako i brzo da se snađete u novom poslu koji radite, te su i nadređeni vrlo zadovoljni i unapređenje je izvesno u vrlo skorom periodu.

Neki poziv će da vam promeni prioritete, i pokolebaćete se da li da ostanete sa partnerom sa kojim ste iz navike ili da se vratite nekome koga ste jako voleli i koga nikada niste ni zaboravili, a taj neko se vratio iz daleka i želi da sa vama nastavi romansu.

Muči vas nervoza i nesanica, kao i prekomerno znojenje i lupanje srca,m pa je moguće da imate neki disbalans u radu hormona štitne žlezde, i nije na odmet da to proverite.

Strelac – horoskop za 11.jul

Imate neke probleme vezano za saradnju sa kolegama, i ne smete da se tako sujetno i rezervisano ponašate jer sve to utiče na krajni rezultat i na vama je dosta odgovornosti prema šefovima.

Ostali ste sami posle neke duže i stabilne veze, i umseto da očajavate i da se preispitujete, najbolje je da krenete dalje jer ima dosta onih koji u vama vide sve kvalitete i lepotu koju partner nije umeo da ceni.

Problemi sa sinusima su veoma učestali i ne znate kako da ih rešite jer vam zadaju glavobolje i remete vam svakodnevne aktvnosti jer ste veoma nervozni i napeti zbog simptoma.

Jarac – horoskop za 11.jul

Potrebna vam je neka promena, jer ste vrlo nezadovoljni sadašnjim poslom i to se i vidi u vašem kvalitetu rada, jer nemate ni volje ni motivacije da se angažujete za ono što nije adekvatno plaćeno i što vam nikako nije predmet interesa.

Usamljeni ste i veoma patite zbog toga što ne možete da pronađete sreću u ljubavi, ali umesto da jadikujete i da se povlačite u sebe, treba da češće izlazite i da upoznajete ljude koji imaju vama slična interesovanja i koji su slobodni da počnu neku romansu.

Budite oprezni na radu ili u saobraćaju, jer su sasvim izvesne neke povrede pa treba da se malo bolje koncentrišete i da se potrudite da budete pažljiviji.

Vodolija – horoskop za 11.jul

Neko vas namerno sabotira i bićete u situaciji da razmišljate da promenite posao, jer vaše dobre rezultate niko ne priznaje i ne možete da se uzaludno borite i da sebi stvarate stres koji vam nije potreban.

Imate neki neočekivani poziv od bivšeg partnera, koji je najzad shvatio da ste vi bili ljubav njegovog života, ali je sada za vas prekasno jer ste se vi promenili i upoznali onoga sa kim planirate budućnost.

Smanjite kalorije kako biste uspeli da omršate, jer ste pre svega poslom vezani za sedeći način života i nikako ne možete da se pokrenete i da shvatite da gojaznost nije nastala tek tako.

Ribe – horoskop za 11.jul

Prihvatite neke izazove i nove prilike, jer zaista nemate šta da izgubite dok sa druge strane možete ako se zaista angažujete da ostvarite odlične rezultate i da dobijete brže nego što ste očekivali neku izvanrednu poziciju.

Smatrate da niste pogrešili što ste odbili nečije udvaranje, jer se ta osoba zaista vama iskreno ne dopada i nije kompatibilna sa vašim karakterom, jer je običan avanturista i oportunista koji želi da se sa vama zabavlja iz koristoljublja.

Imate neke smetnje sa hormonima jer ste preterano nervozni i skloni znojenju i mršavljenju pa je moguće da je u pitanju poremećaj tiroidne funkcije.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!