Dnevni horoskop za 11.januar 2020

Dnevni horoskop za 11.januar 2020

Dnevni horoskop za 11.januar.

Ovan – horoskop za 11.januar

Nemate sreće kada su u pitanju neki novi projekti, jer vam sve neko drugi preotme i ne možete da se dokažete i pokažete svoje potencijale.

Imate volju i želju da se upoznate sa nekom osobom koju vam preporučuju prijatelji, jer ste zaista svesni da je vreme da se skrasite, kao i da se sami ne možete snaći i naći srodnu dušu.

Proverite stanje sluha i čula za ravnotežu, te pazite da se ne povredite u saobraćaju ili na radu.

Bik – horoskop za 11.januar

Kako ste se nadali, dobro ste i prošli, i nemate prava da se žalite i da jadikujete jer ste se za dlaku izvukli iz neke zaista loše situacije.

Muči vas stalna distanca u vezi sa partnerom, i pokušajte da o svemu i nekako otvorenije vas dvoje porazgovarate.

Imate česte upale mokraćne bešike, pa se javite lekaru da uzmete antibiotike na vreme.

Blizanci – horoskop za 11.januar

Vrlo ste nervozni u poslednje vreme, jer vas nadređeni prave budalom i ne žele da vam plate onoliko koliko i za rad i trud zaslužujete.

Nije vam sada do neke ozbiljne veze i ljubavi, jer imate dosta drugih problema u životu.

Zdravlje naravno ne može da bude dobro kada ste stalno pod stresom, te ne možete da spavate ni da jedete i imunitet vam je u katastrofalnom stanju.

Rak – horoskop za 11.januar

Kada ste dobili novi posao bili ste srećni i ushićeni, ali vas je euforija napustila kada ste shvatili koliko morate da radite da biste zaradili neku minimalnu platu.

Niste se sporazumeli sa partnerom i počeli ste da se sve češće svađate, ali ipak vas on voli i to treba da shvatite svaki put kada se ponašate nepravedno i bezobrazno.

Malo više povedite računa o sebi i o čestim problemima koje imate vezano za srčane i neke i respiratorne smetnje koje ignorišete.

Lav – horoskop za 11.januar

Nekako imate utisak da u poslednje vreme na vas posao i utiče vrlo stresno i da ne možete da se opustite nikako i stalno osećate nervozu i preveliki pritisak.

Malo vam je potrebno da budete srećni i da nađete za sebe pravu osobu, ali na žalost nekako vam baš to malo i uvek nedostaje.

Imate probleme sa opadanjem kose i nekim perutanjem kože, pa se javite lekaru kako biste naime i ustanovili šta nije u redu.

Devica – horoskop za 11.januar

Moguće da ćete zahvaljujući intuiciji i logici da nađete neke zaista nove i odlične poslovne ponude za sebe i svoje kolege i da kao tim i ostvarite vanredne uspehe.

Ako ste slobodni neka nova ljubavna avantura je na pomolu, ali nemojte da se preterano i zaljubite i da posle patite.

Potrebno je da se zdravije hranite i da se i više krećete, kako biste skinuli višak kilograma.

Vaga – horoskop za 11.januar

Jasno vam je da nemate ništa od stalnih žalbi i kuknjave na posao koji radite, pa ili istrpite ili pak i nađite neko novo radno mesto.

Morate da se saberete i da shvatite da vas partner ne voli i da vas samo koristi, te da ga najzad i ostavite i da krenete dalje.

Proverite stanje svojih hormona, jer je verovatno da imate poremećaj funkcije štitne žlezde i naravno i time i njenih hormona.

Škorpija – horoskop za 11.januar

Imate možda neke nove šanse da se ostvarite u poslu u struci, ali ne možete to da radite ako ne date otkaz na honorarnom poslu koji radite, i ne posvetite se sasvim onome što na kraju i jeste vaše osnovno zanimanje.

Gubite vreme na flertovanje sa nekom osobom koja vas samo zamajava i ne želi sa vama ništa ozbiljno, jer je već i zauzeta i tako samo svoj ego veliča i vama se podsmeva.

Proverite stanje jetre i žučne kese, jer je moguće da imate neke poremećaje funkcije ovih organa koji daju sasvim jasne simptome.

Strelac – horoskop za 11.januar

Želja vam je da se ostvarite na poslu koji radite i da napredujete na bolju lidersku poziciju, ali se nadate uzaludno, jer su vaši nadređeni vrlo pokvarene i lukave osobe i samo vas iskorišćavaju da sebi stvore dobar profit, a plaćaju vas mizerno i lažno obećavaju unapređenje.

Setili ste se neke stare ljubavi i pitate se da li bi vam sada kada ste zreliji i kada ste ostvareni kao ličnosti, uspelo da ponovo pokušate romansu.

Imate neke realne tegobe koje stalno ignorišete, i ne treba da se tako ponašate prema sopstvenom zdravlju, jer sebi nanosite štetu i stvarate veće probleme.

Jarac – horoskop za 11.januar

Samo ste želeli da ostvarite neke svoje želje i ambicije, i napravili ste prevelike greške i preti vam otkaz na poslu, i sve je sada u rukama nadređenih.

Umara vas partnerova potreba da stalno dominira i da sve bude kako on želi, pa ćete da se baš vi i povučete i da pustite da tako radi sve dok mu ne dosadi, jer ako se inatite onda postane još i gore.

Imate probleme sa niskim krvnim pritiskom, pa ste stalno skloni da patite od vrtoglavica i nekih omaglica, i da gubite svest u formi hipotenzivne sinkope stručno rečeno.

Vodolija – horoskop za 11.januar

Ipak ste rešeni da se pokušate ostvariti u poslu koji ste nedavno dobili na konkursu, te će vam sva pomoć starijih i iskusnijih kolega dobro doći, i nemojte da propustite da im se kasnije ako ustreba i odužite.

Niste srećni u sadašnjoj emotivnoj vezi, i svađe i razmirice su sve učestalije, i ne želite da nastavljate takav odnos na dalje.

Boli vas glava i imate česte nesanice, pa pokušajte da smanjite stres i nervozu i da se makar malo i opustite i rasteretite.

Ribe – horoskop za 11.januar

Nemate više snage da se borite i da se stalno raspravljate sa nekim osobama koje su pre svega i bezobrazne i vrlo pokvarene i neodgovorne, i nikada ne poštuju dogovore i data obećanja.

Možda je pametnije da se malo osamite i da na miru i prebolite nedavni raskid, umesto da stalno partijate i da se upuštate u neke prolazne veze i avanture.

Niste zadovoljni svojim fizičkim izgledom, i samo sebi stvarate stres zbog kilaže, bez neke zaista velike potrebe jer se sve to može lako i rešiti.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!