Dnevni horoskop za 11.decembar 2019

Dnevni horoskop za 11.decembar 2019

Dnevni horoskop za 11.decembar.

Ovan – horoskop za 11.decembar

Iako vam se već više puta desilo da ste prevareni jer ste verovali kolegama koje su se pretvarale da su dobronamerne i iskrene, vi opet ponavljate iste greške.

Ne treba da slušate mišljenja drugih, i da dopustite da vam okolina kroji sreću, pa ako vam se i neko dopada slušajte samo sebe i svoje srce.

Proverite funkciju štitne žlezde i tiroidnih hormona, jer je sva prilika da postoji neki poremećaj koji se sasvim jasno ispoljava.

Bik – horoskop za 11.decembar

Nemate sreće sa izborom poslova, i stalno nailazite na neke loše kolektive ili na radna mesta koja su zahtevna ali i baš slabo plaćena, pa ste prinuđeni da radite bilo šta da biste zaradili za osnovne potrebe.

Partner se stalno na vas ljuti za sitnice i imate utisak da namerno izaziva svađe kako bi vas nekako isporovocirao da raskinete vezu, jer očigledno još ima neke emocije prema svom bivšem partneru.

Boli vas vratna kičma, i ramena i ruke, i to je sve posledica sedećeg načina života i celodnevnog rada na računaru.

Blizanci – horoskop za 11.decembar

Skloni ste da se ponašate pretvorno i lukavo kako biste lakše ostvarili željene ciljeve i zato vas kolege niti poštuju niti vole, ali vama to zaista nije bitno sve dok ostvarujete svoje ambicije.

Niste neko ko je sklon avanturama i flertu, ali će lako da vas zavede neka osoba koja je sasvim od vas različita, ali je uspela da vas očara, te da vi za njom izgubite razum sasvim.

Imate česte promene raspoloženja i morate da nađete način da se stabilizujete ili da potražite neku stručnu pomoć, sve da se ne biste našil u situaciji da upadnete u depresiju.

Rak – horoskop za 11.decembar

Ponašate se sasvim neodgovorno i bahato, i to nadređeni primećuju pa ćete doći u situaciju da se borite za ostanak na radnom mestu, i ne treba da budete tako oholi i tvrdoglavi jer niste pametniji od svih.

Morate da se pomerite sa mrtve tačke i da najzad zaboravite prošlost i da opet počnete da izlazite i upoznajete nove ljude, jer od ovakvog stanja u kome se nalazite imate samo bol i patnju.

Proverite rad srca i prekontrolišite krvni pritisak, jer neke tegobe koje imate jasno ukazuju da ste u riziku od poremećaja rada kardiovaskularnog sistema.

Lav – horoskop za 11.decembar

Danas ste loše volje i ništa ne uspevate da uradite kako ste planirali, ali morate da budete malo fleksibilniji, te i da se koristite logikom i intuicijom i da sve probleme rešavate u hodu.

Upoznali ste neku zabavnu osobu sa kojom ste odmah i kliknuli, ali niste znali da je ona već dugo zauzeta, i da ste joj vi bili samo avantura, pa se ljutite na sebe jer ste ispali naivni i lakomi.

Pokušajte da danas budete pažljiviji jer može da se desi da obnovite neku staru povredu koja vas je dugo mučila, i da tako sebi samo stvorite agoniju i da opet prolazite kroz jako teške terapijske tretmane.

Devica – horoskop za 11.decembar

Treba da najzad prestanete da ugađate drugima i da mislite primarno na sebe, jer stalno rešavate tuđe probleme, a kada ste vi u nezavidnoj poziciji nemate na koga da se oslonite, ali nikako da naučite i shvatite.

Poučeni ranijim lošim iskustvom, vi ste u svakoj vezi u nekom grču da ćete biti prevareni, pa ne možete da se opustite i da uživate, jer stalno analizirate svaki partnerov postupak ili svaku reč.

Zdravlje vam je sasvim solidno, i nemojte da sebi stvarate stres i nervozu zbog viška kilograma, koji nije toliko drastičan i koji se da lako rešiti.

Vaga – horoskop za 11.decembar

Pazite kako ulažete teško zarađeni novac, jer ste vrlo naivna i lakoverna osoba, i možete sve da izgubite, a u želji da povećate kapital i počnete sopstveni posao.

Ljubav vam danas cveta, i uživate u svakom zajedničkom trenutku sa partnerom, te ste zaista presrećni što ste pronašli osobu, koja vas toliko voli i iskreno razume i podržava u svemu.

Ne osećate se baš najbolje, ali ste skloni da sve neke realne tegobe ignorišete i sebe dovodite u situaciju da stvari dodatno i zakomplikujete.

Škorpija – horoskop za 11.decembar

Nije pravi trenutak da se polakomite na neke lakše postupke za obavljanje zadataka, jer je bolje da radite pošteno nego da prokockate olako poverenje koje ste stekli.

Imate želju da se osamite i da najzad i razmislite o svemu, jer se preispitujete da li ste pogrešili i prenaglili kada ste zbog nekih manjih neslaganja raskinuli sa partnerom, i kajete se zbog svega.

Muči vas zubobolja i evidentna je i upala desni, pa da biste izbegli nastanak paradentoze, javite se na vreme svom stomatologu.

Strelac – horoskop za 11.decembar

Kolege vas ne vole i iako se pretvaraju da su vam podrška, oni jedva čekaju neku vašu grešku da vas sasvim isključe iz tima i da počnu da vas sabotiraju, iako vas nadređeni vrlo cene i poštuju i vaš rad i trud.

Morate da se malo prilagodite partneru, jer nije u redu da se samo on menja i da pravi stalno neke kompromise, a da ste vi bahati i razmaženi i da se stalno kao neko dete durite.

Muči vas bol u slabinskom delu leđa, i možda imate kamenac ili pesak u bubrezima, pa uradite ili ultrazvuk i/ili analizu urina.

Jarac – horoskop za 11.decembar

Jedva čekate da završite neke nagomilane obaveze, ali čini vam se da se kraj ne nazire, i ljuti ste jer ste sebi dopustili da gubite vreme i energiju na neke glupe projekte, a od kojih nemate čak ni neku dobru materijalnu korist.

Osećate se nespremno da počnete neku romantičnu vezu, i sami sebe sputavate jer ste nesigurni u svoje kvalitete i izbegavate neka udvaranja osoba koje dugo poznajete, jer smatrate da vas samo i sažaljevaju, jer ste dugo sami i nemate nikoga.

Muči vas višak kilograma, te vas bole i kičma i kolena, i morate da uravnotežite ishranu i da pak i prestanete da se prejedate slatkišima, onda kada ste u nekoj emotivnoj krizi.

Vodolija – horoskop za 11.decembar

Baš kada ste pomislili da ste sve probleme rešili i da možete da se odmorite, iskrsne neka nova prepreka i zaista više nemate ni strpljenja ni snage za posao koji radite, a jer osećate da ste sebe opteretili preko svake mere.

Niste skloni flertu i avanturama, i smatrate da nije u redu da se neka osoba ponaša vulgarno i baš navalentno prema vama, jer nikada za tako nešto niste dali povoda.

Žalite se lekarima na svaku sitnicu i skloni ste da sve tegobe preuveličavate, pa je potrebno da se posavetujete sa psihijatrom, jer je moguće da imate poremećaj koji se naziva hipohondrija, i da je potrebna pre svega psihoterapija.

Ribe – horoskop za 11.decembar

Nije danas vaš dan, i najbolje bi bilo kada biste mogli da ostanete kod kuće, jer ćete na poslu biti sasvim neproduktivni, i samo ćete da nervirate šefove koji su vam ukazali poverenje i nadali se dobrim rezultatima.

Svađe sa partnerom su sve učestalije, i vi ste se umorili od toga da se nikako ne razumete i ipak najverovatnije ćete uskoro i da stavite tačku na takav odnos.

Skloni ste čestim prehladama jer vam je imunitet dosta loš, pa nađite način da se zdravije hranite, da ostavite cigarete, i da unosite vitamnine i minerale, kao i da više najzad i vežbate.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!