Dnevni horoskop za 11.avgust 2019

Dnevni horoskop za 11.avgust 2019

Dnevni horoskop za 11.avgust.

Ovan – horoskop za 11.avgust

Vi ne umete da radite pod pritiskom i smeta vam što vas nadređeni forsiraju i stavljaju pred vas neke zaista nemoguće zahteve i kratke rokove za sve obaveze.

Moguće je da ćete da upoznate neku sasvim zanimljivu osobu sa kojom ćete da započnete vrlo uzbudljivu i strastvenu romansu, punu prejakih i prelepih emocija.

Imate neke probleme sa vidom koje uporno ignorišete, a jer vas je sramota da nosite dioptrijste naočare, i ponašajte se manje primitivno.

Bik – horoskop za 11.avgust

Neki napori koje danas ulažete u posao, možda neće da se tako brzo isplate ali će na dugoročnom planu da vam donesu unapređenje i da ostvare sve vaše ambicije i ciljeve.

Niste ni svesni kako ste tako brzo uspeli da se oporavite od raskida duge veze i da pronađete osobu koja vam u svemu odgovara i koja je za vas oličenje savršenstva, pa sve pak i pripisujete sudbini.

Ponašajte se odgovornije prema svom zdravlju, jer ste se sasvim zapustili i ne hranite se zdravo niti vežbate, pa makar počnite da unosite neke vitamine i da malo više šetate.

Blizanci – horoskop za 11.avgust

Smeta vam što kolege ne žele da vas prihvate kao deo tima, ali treba da se zapitate da li ste vi odgovorni i da li je vaš egoizam i potreba da u svemu budete glavni, doprinela da vas saradnici uopšte ne vole.

Imatze hrabrosti da otvoreno priznate nekome da vam se dopada, i nećete da se razočarate jer je ta osoba oduševljena vama i želi da počnete najpore lepo druženje i ako bude prilike i ako se složite mešusobno da sve to preraste u jednu lepu romansu.

Boli vas glava i nikako ne spavate, pa ste nervozni i nemate dobru koncentraciju, i to utiče i na vaš posao i na moguće povrede na radu i u saobraćaju.

Rak – horoskop za 11.avgust

Oslanjate se na svoju kreativnost i intuiciju, i uspevate da ostvarite zapažene rezultate, akolege ne žele da vas poslušaju pa ste im opet vi krivi jer se muče da postignu određene ciljeve.

Nemojte da olako shvatate neke partnerove reči i da se ponašate nonšalantno i nezainteresovano, jer to njega može zaista da povredi i da dođe do raskida veze koja je imala lepu perspektivu za budućnost.

Imate neke tegobe sa urinarnim traktom, pa je moguće da je akutna prehlada i pokrenula pesak u bubrezima i da ste zbog toga u velikim bolovima i potrebna vam je hitna pomoć lekara.

Lav – horoskop za 11.avgust

Nemate vremena da se osvrćete na nečije zlurade komentare, i vi ste odavno naučili da je najbolje i najpametnije da gledate svoja posla i da izvršavate radne zadatke na vreme i pedantno, i nagrade i pohvale neće izostati, ako se sve radi pošteno.

Nemate neke veće trzavice niti stresove u emotivnoj vezi, pa ste sasvim srećni i zadovoljni odnosom sa partnerom, i razmišljate o nekom sledećem koraku za budućnost.

Morate da poroverite nivo holesterola i ukupnih loših masnoća u krvi jer ste u naslednom riziku od kardiovaskularnih bolesti i metaboličkog sindroma u globalu.

Devica – horoskop za 11.avgust

Nemojte da odustajete i nastavite da konkurišete za posao u struci, ali u međuvremenu je opet pametno da pronađete neki honorarni posao kako biste imali svoj lični izvor prihoda i makar i stekli neke radne navike i iskustvo.

U ljubavi vam i nije sve baš sjajno i ne treba da sebe krivite za sve češće svađe i sukobe sa partnerom, već da pokušate da raščistite između sebe da li vaša veza ima budućnost ili je pak i pametnije da se raziđete u prijateljskim odnosima.

Imate neke probleme sa bolovima u kičmi ili u velikim zglobovima, i sve je posledica sedećeg načina života i toga da se sasvim neodgovorno ponašate premna svom opštem zdravlju i stanju organizma.

Vaga – horoskop za 11.avgust

Povoljan dan da ostvarite neke svoje planove i da se istaknete na poslu koji radite, jer ste vrlo motivisani i volite ono čime se bavite pa vam zaista sve ide sa jednom lakoćom i bez opterećenja.

Imate neki iznenadni susret sa bivšim partnerom, koga ste pokušavali dugo da izbegnete i najzad ste shvatili da prema njemu ne osećate ništa i kao da vam je malo i laknulo zbog toga.

Problemi sa upaljenim venama nogu vas već dugo muče, i otok i bol su vrlo izraženi, pa je potrebno da se sve to najpre sanira i u međuvremenu je poželjno da mirujete.

Škorpija – horoskop za 11.avgust

Pokušavate da na tuđi račun postignete neke rezultate, ali to zaista nije fer prema onima koji su ulagali trud i znanje, no vi se na to ne obazirete i koristite sva sredstva da biste ostvarili svoje ambicije.

Partner vas više ne voli kao ranije i vi to primećujete, ali on zapravo čeka da vi njega prvi ostavite kako vas ne bi povredio jer ste zajedno prošli mnogo toga i ne želi da vam dodatno otežava životnu situaciju u kojoj ste se našli.

Imate neke akutne tegobe u vezi sa probavnim traktom, pa je verovatno da se radi o nekoj crevnoj virusnoj infekciji, mada nije isključeno da je u pitanju gastritis izazvan stalnim stresom.

Strelac – horoskop za 11.avgust

Imate dosta odmora i to vreme koristite da napunite baterije za neke nove poslovne izazove, jer zaista želite da se pokažeet u što boljem svetlu kako biste napredovali i dobili željeno lidersko mesto.

Partner ne želi da napravi ni najmanji kompromis i radi samo ono što njemu odgovara, pa ste vrlo i ljuti i frustrirani jer imate utisak da on koči vaš napredak i da želi da vas sputa i da vas zarobi u nekom svom staromodnom svetu.

Vama je zdravlje najzad zadovoljavajuće, ali se nemojte opustiti jer u narednim danima vaš organizam može biti pod velikim stresovima i to značajno može da utiče na vaš imunitet.

Jarac – horoskop za 11.avgust

Najzad ste dobili dugo željeno radno mesto, ali iako ne želite da kukate i da se žalite, niste ni najmanje zadovoljni i ispunjeni kako ste se nadali, jer su za vas odgovornosti prevelike i plata nije zadovoljavajuće spram količine posla koji radite.

Umarate partnera nekim svojim problemima i on želi da sa vama provede lepe i romantične trenutke, a ne da stalno sluša kakve vi muke i nevolje imate.

Proverite stanje srca i velikih krvnih sudova, jer bol u grudima i sve lešća malaksalost i lako zamaranje, mogu biti mnogo ozbiljniji simptomi nego što ste pomišljali.

Vodolija – horoskop za 11.avgust

Niste uopšte zadovoljni ni poslom koji radite niti kolektivom i ponašanjem šefova, te imate utisak da je vaša firma u jednom opštem rasulu i da se ne vrednuju zasluge već bezobrazluk i poltronsko ponašanje.

Osećate se usamljeno i nemojte sebe da lažete da vam to prija, već se organizujte sa priujateljima i izađite u grad, jer su moguća neka nova i lepa poznanstva koja mopgu da vremenom prerastu u romansu.

Imate neke probadajuće bolove ispod desnih rebara, pa je moguće da je u pitanju neki problem sa jetrom ili žučnom kesom, i uradite neke osnovne analize da utvrdite šta je u pitanju.

Ribe – horoskop za 11.avgust

Veoma ste umorni od previše obaveza i ne uspevate da se fokusirate na ono što je važno, pa sve češće pravite nepotrebne greške.

Nemate vremena niti želje da slušate neka partnerova opravdavanja, i ne želite da mu oprostite prevaru iako se on kaje, jer smatrate da ako je to mogao da vam jednom učini, moći če ponovo.

Imate neke probleme sa desnima i zubima, i moguće je da počinje da se javlja paradontopatija,pa potražite pomoć i savet stomatologa kako na kraju ne biste sasvim ostali bez zuba.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!