Dnevni horoskop za 10.septembar 2019

Dnevni horoskop za 10.septembar 2019

Dnevni horoskop za 10.septembar.

Ovan – horoskop za 10.septembar

Umara vas potreba da stalno popravljate neke tuđe greške, ali ste bili svesni da sa jednom boljom pozicijom na poslu, ipak dolaze i neke veće i važnije odgovornosti i ne možete sada da se žalite.

Vama je neko otvoreno pokazao naklonost, ali vam to zaista ne prija niti imponuje, jer ste već dugo zauzeti i nije vam u interesu da pokvarite vezu sa partnerom zarad neke prolazne avanture.

Muči vas bol u zglobovima i verovatno je on posledica prekomerne telesne težine ili sasvim baš neadekvatnog sedećeg načina života koji vodite.

Bik – horoskop za 10.septembar

Obratite pažnju na neke kolege i saradnike koji žele da vas po svaku cenu sabotiraju, ali im vi baš vrlo naivno verujete, i oni to koriste i mogu da vaše odlične rezultate sasvim upropaste i da zbog njih dobijete kritike nadređenih.

Imate idiličan odnos sa partnerom, i zaista vam trenutno i prija jedna stabilna i mirna veza bez trzavica, jer imate i tako gomilu drugih problema.

Čuvajte se povreda u saobraćaju ili na poslu, jer ste sasvim rasejani i nepažljivi, i možete da sebi stvorite velike nevolje, pa čak i da završite u bonici zbog preloma ekstremiteta ili povreda glave.

Blizanci – horoskop za 10.septembar

Nemojte da gubite vreme na nepotrebne analize i detaljisanje, već pokušajte da se saberete i da vi najzad odradite neke važne zadatke koji su bitni za vaš napredak i ostvarenje ciljeva i ambicija.

Dopada vam se već dugo osoba koju svakoga dana srećete u prolazu, i najzad skupite hrabrosti da joj priđete i da započnete neki razgovor, jer je možda samo fizički atraktivna a iznutra prazna i nezanimljiva, i uzalud trošite vreme na maštanje o vezi sa nekim ko vam možda ni u čemu ne odgovara kao ličnost.

Sve su češće neke vrtoglavice i pojačano lupanje srca, a koje prati izrazita malaksalost i hladno preznojavanje, i treba da obavezno i što pre proverite stanje svog srca i krvnu sliku, jer su to neki ozbiljni simptomi koji mogu da ukažu na probleme sa kardiovaksularnim sistemom.

Rak – horoskop za 10.septembar

Nemate volje ni energije da se sa kolegama ili nadređenima raspravljate i da postupate onako baš kako vam oni uporno sufliraju, jer znate da odlično radite svoj posao, ali je važno da naučite i da radite za tim, i ako budete tvrdoglavi po vas to na kraju neće biti dobro, pa malo probajte i da se vi prilagodite i da saslušate svačiju ideju i savet.

Imate potrebu da stalno stvarate neku tenziju u vezi sa partnerom, i to njega počinje da strašno baš i opterećuje i nervira, jer vi zapravo i ne znate šta želite, i bitno vam je da i najmanja stvar ide onako kako se vama prohtelo, pa taman sve to bilo sasviom pogrešno i bespotrebno.

Muči vas problem sa upalom grla i krajnika, i treba da se malo bolje oblačite jer je vreme zaista stalno promenljivo, a i vama je imunitet slab i zaista se vrlo lako prehladite i preosetljivi ste van svake mere.

Lav – horoskop za 10.septembar

Nervoza i napetost vam neće ništa dobro doneti u obavljanju zadataka i obaveza, pa pokušajte da se smirite i da razmišljate trezveno i racionalno, te i da podelite zadatke onako kako najbolje možete da postignete da ih sve pozavršavate na vreme.

Na polju ljubavi je najzad sve idealno i nemate nikakav razlog za brige, ali ste vi neko ko uvek nađe neki problem, i sada sumnjate da je takvo partnerovo ponašanje prema vama posledica toga što vam nije bio veran, i stvarno ste po nekad veoma naporni preko svake granice i mere.

Najzad ste rešili neke alergijske manifestacije i oporavljate se od teške upale pluća, pa ste ipak i prinuđeni da mirujete i odmarate, što je najzad i dobro za vaše opšte stanje organizma i validno i bitno popravljanje imuniteta za dalji period.

Devica – horoskop za 10.septembar

Nemate vremena ni za šta i sasvium ste se upetljali u neeke prevelike obaveze i zadatke, i niste trebali da prihvatate ono što ste od starta bili svesni da nećete moći da kvalitetno i završite, i samo ste sebi stvorili stres i nervozu, i urušićete ugled koji ste imali u firmi zarad samo malo više novca.

Pokušavate da prebolite neku staru ljubav, i sasvim ste se osamili i povukli u sebe, ali je mnogo i pametnije da izađete sa prijateljima umesto da jadikujete i da stalno vrtite isti film u glavi, jer je osoba o kojoj stalno mislite već krenula dalje, i sasvim vas je lako i prebolela i zaboravila.

Proverite sluh jer ste imali neku skoru tešku akutnu upalu uva, i sve više primećujete da slabije čujete i da okolina mora da vam stalno ponavlja glasnije ono što kaže, pa je pametno da uradite analize i da odete što pre kod specijaliste.

Vaga – horoskop za 10.septembar

Umara vas to što morate sve da analizirate i da za nekim i popravljate propuste, ali je to zaista nužno da odradite kako bi rezultat bio dobar, i kako biste najzad i ostvarili željene ciljeve.

Potiskujete neka osećanja i izbegavate da otvoreno razgovarate sa partnerom, i da mu kažete koliko vas je nekim svojim postupkom razočarao i povredio.

Stalno ste umorni i neispavani i treba da povedete računa i o svom psihičkom i fizičkom zdravlju jer ste taj aspekt sasvim zapostavili i ponašate se neodgovorno prema sebi.

Škorpija – horoskop za 10.septembar

Najpre se dobro odmorite i napunite baterije, pa onda prionite da ostvarite sve svoje planove i ideje, i bićete prijatno iznenađeni rezultatima koje ćete da ostvarite i pohvalama i napretkom koji zaista niste očekivali i koji vam je ulepšao dan, i popravio tmurno raspoloženje.

Imate sklonosti da se upuštate u neke prolazne veze i avanture, i to vam trenutno prija i nije vas briga šta ko misli i govori vam iza leđa jer ste neko ko je srećan i zadovoljan i radite onako kako vama odgovara, i ako ne želite da se još skrasite i osnujete porodicu, šta se to i tiče nekoga sa strane.

Morate da uzimate više vitamina kao i tečnosti, jer vam je stanje bubrega veoma loše i njihova funkcija je pre svega povezana sa eliminacijom toksina iz organizma, pa je potrebno da ih bolje i redovnije kontrolišete.

Strelac – horoskop za 10.septembar

Iako je za sada na poslu koji radite sve dobro i stabilno i ostvarujete odlične rezultate, vi naime generalno niste zadovolnji ni zaradom ni kolektivom u kome radite, i očekujete da ubrzo počnete svoj posao i da najzad budete ispunjeni, te i sami svoj gazda.

Morate da naučite da popustite kada je potrebno i da budete tolerantniji prema partneru jer je baš nekada i njemu teško ali ne želi da vas i opterećuje dodatno svojim problemima, i upravo zato i ćuti i trpi, a vi ga pritiskate i stalno mu zvocate nad glavom.

Najzad je zdravlje odlično i možete da se opustite, mada kako se hranite i kako vodite nezdrav život, pravo je čudo što vam organizam funkcioniše tako dobro i što nemate neke ozbiljnije poremećaje i oboljenja.

Jarac – horoskop za 10.septembar

Nemate strpljenja i sve želite da odradite pre vremena, ali ipak je to nemoguće u fizičkom smislu, jer ste i tako preterano iscrpljeni i neispavani, i jedva i na silu odrađujete i sadašnje obaveze, pa su želje jedno i realnost drugo, i iako vam je novac preko potreban nekada jednostavno ne možete da odradite sve i da zaradite više.

Nemate volje da se sa nekim upuštate u flert ili tajnu romansu, i ta osoba vas već počinje da jako nervira jer je vrlo navalentna i naporna, i ne ume da shvati na lep način da vas uopšte ne zanima i da sa njom ne želite ni sada ni nikada neku romantičnu vezu.

Proverite vid jer sve češće brkate slova i ne vidite dobro ni na daljinu, pa je važno da uzmete baš određene dioptrijske naočare kako biste izbegli na kraju i neke povrede na poslu ili u saobraćaju.

Vodolija – horoskop za 10.septembar

Budite pažljiviji kome verujete jer je sasvim realno da su neke vaše sumnje opravdane i da vas saradnici svesno i namerno sabotiraju, jer su zavidni na vaše uspehe, i smatraju da ste sve nove rezultate olako postigli i da imate neke protekcije.

Imaćete odličnu priliku da danas upoznate neku osobu koja je vama vrlo slična i u koju možete da se olako i zaljubite, i ne treba da propustite tako lepu šansu da najzad budete vi srećni i emotivno ispunjeni i da ostvarite porodicu i mir koji dugo priželjkujete.

Morate da jačate svoj imunitet i da svakako povećate unos vitamina i fizičku aktivnost, te da najzad i ostavite neke poroke i loše navike u ishrani i životu uopšte, jer ćete vrlo brzo da osetite boljitak i bićete presrećni i puni energije.

Ribe – horoskop za 10.septembar

Dan nije idealan da započinjete neke nove poslovne poduhvate i zadatke i pametnije je da se vi malo odmorite i da ono što je važno za vašu karijeru, ipak odložite za neki povoljniji momenat kako ne biste napravili greške i propuste koji vam u datom momentu zaista ne trebaju.

Stalno razmišljate o nekom bivšem partneru i niste uopšte zainteresovani da se sa nekim novim upustite u emotivnu vezu, ali tako sami sebe sputavate i gubite priliku da nađete svoju srodnu dušu, te i sreću o kojoj ste uvek maštali.

Problemi sa kičmom i zglobovima su postali hronični, i sve češće trpite bolove i otežano se vrlo i krećete i pametno je da odete lekaru kako biste uzeli određenu terapiju i na kraju i dobili uput za fizikalni tretman.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!