Dnevni horoskop za 10.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 10.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 10.oktobar.

Ovan – horoskop za 10.oktobar

Uspećete da istrajete ako budete uporni i ako budete radili predano i vredno kao i uvek do sada, i zapitajte se šta se u vama promenilo i čime ste nazadovoljni pa posustajete.

Potrebna vam je neka lepa i ozbiljna veza, a ne avanture i neozbiljni partneri, pa ste srećni što ste upoznali neku osobu, za koju verujete da je za vas zaista ona prava.

Niste ni za šta i jedva se pokrećete i jedva funkcionišete, pa je potrebno da se malo više družite i izlazite, jer ste se povukli u sebe i stalo opterećujete misli nekim negativnim i lošim stvarima.

Bik – horoskop za 10.oktobar

Danas je odličan dan za posao i uspećete da ostvarite sve ambicije i ciljeve, i uz sve to će ono što budete odradili na kraju biti i nagrađeno.

Partner će da vam ponudi da počnete da živite zajedno, i vi ste i sami tako nešto jedva dočekali, jer želite što pre da osnujete svoju porodicu i da se skrasite kraj osobe koju iskreno volite.

Bolovi u stomaku mogu biti sasvim bezazleni, ili sa druge strane vrlo ozbiljni, pa ne možete da znate napamet o čemu se radi, dok ne uradite neke osnovne dijagnostičke analize i preglede.

Blizanci – horoskop za 10.oktobar

Neki dobar i dugoročan uspeh vam može doneti saradnja sa nekim starim prijateljima ili starim kolegama od poverenja, pa razmislite da sa njima osnujete neki privatni posao, jer imate velike šanse da uspete.

Imaćete problem da ostavite prošlost iza sebe i da krenete u budućnost sa osobom koju volite, jer niste preboleli bivšu ljubav, a opet niste spremni za neke radikalne promene koje želi vaš sadašnji partner, pa ste u procepu sa svojim emocijama.

Imate probleme sa perifernim venama, i morate da se više krećete i da slušate savete lekara, jer kada se vene upale, tada je i otok i bol veoma jak i težak.

Rak – horoskop za 10.oktobar

Iako će neke ponude za posao i saradnju sa stranim partnerima da vam deluju savršeno i kao jedinstvena šansa, ipak budite na oprezu jer možda na kraju i nije sve tako kako deluje u prvi mah.

Neka osoba koja je vaš bivši partner, pokušava uporno da se nekako opet vrati u vaš život, ali vama to ne treba jer ste svesni da ste već jednom sa njim prošli kroz lošu vezu, i ne želite opet da uradite isto.

Pazite se povreda i preloma, jer ste vrlo rasejani i nepažljivi, i stalno nekud žurite i u svemu ste brzopleti i trapavi.

Lav – horoskop za 10.oktobar

Previše verujete ljudima oko sebe, i oni vam se dodvoravaju kako bi mogli da iskoriste neka vaša poznanstva i poslovne veze, ili na kraju krajeva da se oslone na vaš kapital, i da od vas pozajme novac.

Vi želite da pronađete neku osobu sa kojom možete da ostvarite vezu koja će da traje i da ima baš i lepe izglede za budućnost, a ne da se upuštate u prolazne i strasne romanse kao što ste činili do sada.

Ponavljate iste pogreške i zato stalno i imate iste tegobe i probleme, ali ih ignorišete i trpite jake bolove, umesto da se odgovorno ponašate i da odete lekaru.

Devica – horoskop za 10.oktobar

Nemojte da ulazite ni u kakve zajedničke projekte sa ljudima koji pokušavaju da vam se nametnu kao odlični saradnici, već gledajte sebe i istražujte svoje ideje i pravite neke racionalne i dobre ili inovativne planove.

Uzalud pokušavate da popravite neke greške koje ste napravili u prošlosti, jer sve to treba da baš ostavite iza sebe, i da krenete dalje, umesto da samujete i da stalno po glavi motate iste slike.

Zubobolja vas muči već duže vreme, i danas biste konačno mogli da skupite hrabrosti i da se pak i javite svom stomatologu za pomoć.

Vaga – horoskop za 10.oktobar

Vama je finansijska stabilnost veoma važan faktor, te ona zaista neće biti poremećena ili opet ni umanjena ni u kom smislu, i možete da se opustite i da ulažete novac u pametne projekte kao i do sada.

Partner je ljubomoran na neku vašu bivšu ljubav, a ni vama baš zaista nije jasno odakle se bivši partner stvorio u vašem životu, i kakve su zaista njegove namere, jer ne želite svađe sa osobom koju volite zbog nekoga ko je vaša daleka prošlost.

Muči vas bol u želucu, pa kako biste izbegli neke ozbiljnije probleme i komplikacije, obratite se lekaru za dijagnozu na vreme.

Škorpija – horoskop za 10.oktobar

Imate odličnu priliku da dodatno uvećate svoja znanja i iskustva, te da radite na sebi i da učite na seminarima, i nemojte da propustite odličnu šansu, jer će to da vam znači u daljoj budućnosti.

Moguće je da ćete da se vratite u prošlost i da obnovite neke stare i već prošle romanse, ali to nije zaista pametno, jer sve radiote zbog usamljenostiu i nesigurnosti u sebe.

Muči vas višak kilograma, ali on neće nestati preko noći, te je potrebno da se posavetujete sa nutricionistom, i da počnete jedan zdraviji način života u globalu.

Strelac – horoskop za 10.oktobar

Morate da naučite da se postavite odlučnije i da budete sigurniji u sebe, jer vas u suprotnom niko neće shvatiti za ozbiljno, i moraćete da se mnogo više dokazujete i trudite jer ste tek početnik.

Imaćete neku lepu vezu sa osobom koju ste skoro upoznali, te iako ste mislili da je u pitanju samo nešto prolazno i kratkotrajno, iapk je sva prilika da će se to pretvoriti u kvalitetnu i dugotrajnu romansu koja ima lepe izglede za budućnost.

Proverite vid, i budite malo pažljiviji u saobraćaju jer ste često skloni zamućenjima u vidnom polju, pa dok ne dobijete naočare budite obazriviji bilo da ste pešak ili vozač.

Jarac – horoskop za 10.oktobar

Ako ste želeli da počnete neki sopstveni posao ili da jednostavno nađete ono što vam više odgovara i što je iz vaše struke, trenutno je za takve promene odličan period i već danas vi i prelomnite i donesite odluku.

Neka osoba koja je ljubomorna na vašu idilu sa partnerom, pokušava da vam napakosti i možda je u pitanju čak i neki vaš bivši partner, koji ima želju da vam se osveti jer ste ga ostavili.

Proverite krvnu sliku, jer sve uzkazuje na to da ste anemični, pošto ste u poslednje vreme i vrlo bledi, te ste i stalno umorni i malaksali i samo vam se spava.

Vodolija – horoskop za 10.oktobar

Ako ste nezaposleni i dugo tražite neki pristojan posao, danas ćete najzad imati sreće i bićete pozvani na razgovor za poziciju o kojoj ste već dugo maštali i sanjali, i potrudite se da ne prođe uzaludno ovakva šansa.

Ući ćete u neku avanturu i tajnu emotivnu vezu, te iako ćete uživati i biti srećni, sve će to kratko da traje, pa je pametnije da se za tu osobu previše ne vezujete.

Muči vas nesanica i glavobolja, i pokušajte da nekako nađete načina da kanališete stres koji vam je glavni uzrok svih i psihičkih i nekih somatskih tegoba.

Ribe – horoskop za 10.oktobar

Ostvarićete neke odlične kontakte sa inostranim partnerima, i moguća je izvanredna buduća saradnja na obostrano zadovoljstvo, te vam je napredak praktično zagarantovan.

Neka treća osoba će da vam pokvari vezu sa partnerom, jer će sasvim namerno da vas uvuče u jednu laž i intrigu, i nećete imati načina da partneru dokažete da niste krivi ni za šta.

Bavite se više sportom jer vam je kondicija jako loša, i upravo zbog sedećeg načina života i imate neke probleme sa kičmom i mišićima.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!