Dnevni horoskop za 10.jun 2019

Dnevni horoskop za 10.jun 2019

Dnevni horoskop za 10.jun ove godine je stigao.

Ovan – horoskop za 10.jun

Morate da prestanete da se ponašate neodgovorno prema poslu koji radite, jer će vas to na kraju skupo koštati.

U iskušenju ste da prevarite partnera i flertujete sa osobom koja vam se dugo dopada, ali ste vi zauzeti i ne smete tako da izneverite onoga ko je uvek bio tu za vas.

Problemi sa opadanjem kose su sve intenzivniji, pa se obratite lekaru za neke detaljnije analize.

Bik – horoskop za 10.jun

Iako ste bili pred velikim izazovima da odustanete od svega, uspećete da se sredite i da uradite odličan posao i bićete i više nego zadovoljni postignućima.

Vama je ljubav veoma važna stvar, i ne treba da se bojite da priznate nekome da vas opčinjava i ne mora da vam uzvrati na emocije ali nećete znati kako se duga strana oseća dok ćutite.

Imate neke tegobe koje su vezane za nervni sistem, pa je dobro da se javite specijalisti kako biste rešili probleme.

Blizanci – horoskop za 10.jun

Izneverioće vas neki saradnik kome ste verovali, a koji je želeo samo da se o vas okoristi, te ćete biti vrlo razočarani ali nećete se pomiriti sa time da neko preuzme vaše zasluge za sebe.

Ostanite sa partnerom kod kuće i porazgovarajte iskreno o vašem odnosu, jer nije sve postalo baš tako loše preko noći, i vaši problemi su ozbiljniji nego što mislite.

Osećate se malaksalo i moguće je da ćete imati neku prehladu, pa je predlog da narednih dana pojačate vitaminsku ishranu i da se više odmarate.

Rak – horoskop za 10.jun

Strahujete da iskreno kažete nadređenima da nemate iskustva u zadacima koji su vam dodeljeni, ali je mnogo bolje da od starta budete otvoreni nego da napravite greške i štetu za firmu.

Možda ćete dobiti neke signale od osobe koju smatrate dobrim prijateljem, ali nemojte joj još i vi davati povoda da vas voli, jer ste zauzeti i nije u redu da nekoga izmanipulišete i igrate se tuđim emocijama.

Odlično zdravlje, pre svega zahvaljujući redovnoj fizičkoj aktivnosti i uravnoteženoj ishrani.

Lav – horoskop za 10.jun

Ne želite da prihvatite da ste vi pogrešili i umesto da pokušate da rešite problem, vi uporno i baš tvrdoglavo tražite tuđu odgovornost u onome za šta ste vi bili nezainteresovani i napravili greške.

Imaćete neki neočekivani susret i poznanstvo sa osobom koja vam se duže vreme dopada, ali niste znali šta ona misli i oseća za vas, pa je idealan dan da provedete lepe trenutke u priči i da se bolje upoznate.

Ostanite kod kuće, jer ste danas izloženi brojnim rizicima od povreda i saobraćajnih nezgoda.

Devica – horoskop za 10.jun

Odličan dan na poslu, i svi su zadovoljni nekim vašim rezultatima, pa ćete biti pohvaljeni i vrlo srećni jer vas kolege vole i poštuju, i među vama nema ljubomore i sujete.

Težak period je pred vama, i ako imate partnera moguće su svađe i rasprave o nekim temama koje su vam strane i koje mogu dovesti do toga da se ne razumete najbolje.

Imate neke probleme sa srcem i morate da se javite lekaru kako bi obavio potrebne analize, a ne da zanemarite tegobe kao što ste inače navikli.

Vaga – horoskop za 10.jun

U redu je da ste nekada neodlučni i da vam je potreban savet u vezui projekta na kome radite, ali imajte na umu da su kolege na vas ljubomorne i pazite koga pitate za pomoć, jer svi žele da vas sabotiraju.

Nemate izgleda da nekoga upoznate, ako svakome ko vam pruži priliki, nađete neku manu i to više govori o vama nego o onima koji smatraju da ste divna i ljubazna osoba koja zaslužuje sve lepe i romantične stvari.

Muka vam je već duže vreme, i treba da date rezultate jer može biti u pitanju sasvim bezazlena stvar, ali morate da isključite i neke ozbiljnije moguće uzroke.

Škorpija – horoskop za 10.jun

Previše se trudite ali se vidi da vam nije zadovoljstvo da radite posao koji ste dobili, pa pošto vam je on neophodan jer nemate novca, treba da se malo više angažujete u smislu volje i energije.

Flertujete sa osobom koja je već u dugoj i srećnoj vezi, i nije u redu da se tako ponašate, ejr ste i sami osetili kako je kada vas partner izmanipuliše i prevari.

Nesanica i nervoza su stalno prisutne u poslednje vreme, pa morate da se nekako i opustite i da se manje nervirate jer ništa nije vredno vaših nerava.

Strelac – horoskop za 10.jun

Preterano ste se opustili i ponašate se neozbiljno i neodgovorno, ali na takav način ne možete doći do unapređenja kome se nadate, i ako nešto ne promenite veoma ćete da se razočarate kada to mesto pripadne nekom drugom.

Savršen dan da se posvetite svom partneru i da mu priredite neko romantično iznenađenje, te da ga i podsetite zašto vas toliko voli i sve bi za vas učinio.

Smeta vam što ste se ugojili i pokušavate da smršate, ali ne radite pravilno i ne smete da se izgladnjujete jer tako samo pogoršavate stvari i narušavate imunitet.

Jarac – horoskop za 10.jun

Svađate se sa kolegama na poslu, i želite po svaku cenu da dokažete da ste u pravu, ali vama vaša i tvrdoglavost i sujeta mogu samo da otežaju saradnju sa timom, koja jeste neophodna za dalji napredak.

Ostavićete partnera bez reči kada mu pokažete lepim gestom kolkiko ga volite, ali vi zapravo samo želite da se iskupite za neke svoje pogreške, i treba da se zapitate da li su vaše emocije i iskrene i prave.

Bole vas kosti i zglobovi, i otežano vam je kretanje, pa je dobro da uradite rezultate i da se javite svom izabranom lekaru da proverite u čemu je problem.

Vodolija – horoskop za 10.jun

Morate da prestanete da se žalite na ono što radite, jer ste dobili odlične prilike i nemate prava da ih nipodaštavate jer vi niste želeli da radite posao koji ste dobili, a drugima ste možda zauzeli mesto i šanse da se pokažu.

Ostavite se nekih uzaludnih pokušaja da osvojite osobu koja za vas zaista nije zainteresovana i koja vam je već više puta to jasno stavila do znanja, jer samo sebe povređujete na taj način.

Muči vas neka hronična upala i stalno ste pod temperaturom i groznicom, ali ne želite da se javite lekaru već sve pokušavate da rešite sami i na svoju ruku.

Ribe – horoskop za 10.jun

Izvanredan rezultat ćete da ostvarite na poslu, ali ne možete da prisvojite sve zasluge za sebe, već je korektno da sa kolegama koje su vam iskreno pomagale, podelite pohvale i nagrade za uspeh.

Ostaviće vas osoba kojoj ste verovali i sa kojom ste bili dugo u vezi i čak planirali brak, pa treba da se preispitate da li je ona sama kriva ili je sve ipak i kulminiralo nakon dugog vremena punog nesporazuma i napetosti među vama.

Odlično zdravlje i opšti imunitet, pa samo nastavite da se hranite pravilno i da redovno vežbate.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!