Dnevni horoskop za 10.jul 2019

Dnevni horoskop za 10.jul 2019

Dnevni horoskop za 10.jul.

Ovan – horoskop za 10.jul

Ne treba da gubite vreme na sitnice i detalje, jer upravo zbog toga ne možete da stignete da ispoštujete zadate rokove i da odradite zadatke u celosti.

Neočekivani poziv od strane osobe koja vam se već dugo dopada će da vam sasvim sigurno ulepša dan.

Obratite pažnju na neke tegobe koje vas muče izvesno vreme, i nemojte da ih zanemarujete već se obratite lekaru za savete.

Bik – horoskop za 10.jul

Stalno dolazite u sukob sa kolegama i nadređenima, umesto da shvatite da morate da sarađujete radi opšteg dobra i ostvarenja zajedničkih ciljeva i rezultata.

Partner vam nije veran i samo vama manipuliše jer mu vi verujete i sve biste za njega učinili, ali je potrebno da najzad otvorite oči.

Muči vas glavobolja i ona je sve intenzivnija u poslednje vreme, pa iako je moguće da je uzrok svemu tome stres, ipak potražite savet specijaliste.

Blizanci – horoskop za 10.jul

Niste u stanju da racionalno razmišljate jer radite posao za koji vas zaista nije ni najmanje briga, ali to ne znači da možete sve samo da otaljate jer imate ipak određenu odgovornost zbog plate koju redovno primate.

Kada odlučite da prekinete vezu sa partnerom, jer ništa više nije isto kao i ranije, oslobodićete se i osetiti opet spremno da dišete punim plućima i da uživate sa ljudima koji su vam dragi.

Zdravlje vam je najzad bolje i pokušajte da se pridržavate nekih osnovnih načela pravilne ishrane i da vežbate kako biste ojačali imunitet.

Rak – horoskop za 10.jul

Danas vam baš ništa ne ide kako ste planirali, ali to ne znači da treba da odustanete tako lako, jer ste zaista neko ko uvek radi sa maksimumom motivacije i truda i sve će na kraju biti bolje nego što ste mislili.

Od starta ste svesni da neka veza u kojoj ste se našli nema perspektivu, ali vi se time ne opterećujete i pokušavate da uživate u svakom trenutku bez planova i pritiska.

Ne možete da spavate i potpuno ste dekoncentrisani i rasejani, pa se pripazite nekih povreda na radu ili u saobraćaju.

Lav – horoskop za 10.jul

Odmor vam je zaista prijao i napunili ste se energijom i spremni ste da opet date svoj maksimum i da plenite pažnju kolega i šefova svojom izvanrednom logičnošću i kreativnošću.

Neka tajna veza u koju ćete da uplovite, neće vam doneti ništa dobro i bolje je da razmilsite pre nego što se sa nekim ko vam se duže vreme dopada upustite u avanturu.

Proverite stanje svog kardiovaskularnog sistema, jer bolovi u grudima i vrtoglavice i nisu možda tako bezazleni kao što ste pomišljali, pa ne treba da ih uporno ignorišete.

Devica – horoskop za 10.jul

Konkurisali ste za neki posao koji želite da radite i čekate odgovor, jer vam je dosadilo da se bavite onim što vas ni najmanje ne ispunjava i predstavlja vam jednu poteškoću i napor i nikako ne nalazite motivaciju da nastavite da radite.

Partner će da vam priredi romantično iznenađenje, i za vas će imati predlog koji može u mnogome da promeni vašu budućnost, ali dobro razmislite da li je to zaista ono što i vi sami želite.

Neke urinarne tegobe su posledica infekcije ili peska u bubrezima, pa da biste izbegli ozbiljnije probleme i bolove, obratite se na vreme lekaru za terapiju i dijagnozu.

Vaga – horoskop za 10.jul

Trudite se da se fokusirate na neke planove i projekte, ali vas nervira što nemate ni načina da napredujete niti da zaradite više novca, i ono što je trebalo da bude privremeni posao ostalo je vaše zanimanje na duže staze, i vi ste veoma isfrustrirani zbog svega toga.

Smatrate da ste u pravu i da vas partner uopšte ne razume i ne želi da se zalaže jednako kao i vi za vašu vezu, pa se sve češće svađate i nemate onaj odnos kakav ste imali na početku veze.

Imate problema sa sluhom i treba da se obratite specijalisti, jer je moguće da je u pitanju jedna od posledica ili komplikacija prethodne akutne upale koju ste imali.

Škorpija – horoskop za 10.jul

Ništa ne postižete jer niste dovoljno fokusirani na projekte i zadatke, pre svega jer imate nameru da sve samo odradite što pre i da idete na odmor, pošto vam je dosadilo da za sve vi budete odgovorni i posao vas uopšte više ne ispunjava kao ranije.

Imate neki iznenadni susret i poziv na romantičnu večeru od strane osobe koju ste dugo smatrali samo dobrim prijateljem, ali se ispostavilo to da se vi njoj dopadate i jedva je čekala da raskinete dugogodišnju romansu.

Pokušajte da se zdravije hranite jer višak kilograma nije samo estetski problem, pošto je jedan od faktora rizika za čitav niz bolesti i poremećaja.

Strelac – horoskop za 10.jul

Umorni ste i veoma nezadovoljni situacijom na svom radnom mestu, jer su vam data obećanja koja nikako nisu ispunjena i nameravate da što pre promenite posao, ali pre nego što donesete takvu odluku poželjno je da porazmislite šta dobijate a šta gubite.

Imate probleme sa partnerom, jer ste se našli u situaciji da sve radite onako kako njemu uvek i odgovara, i on za oboje donosi odluke i pravi planove za budućnost, i sukob je neminovan.

Povreda ruke je ponovo obnovljena jer ste bili nepažljivi i niste mirovali i slušali savete lekara, pa je neminovno da opet primate jaku terapiju i da idete na fizikalni tretman.

Jarac – horoskop za 10.jul

Imate potrebu da se suprodstavite nadređenima, jer ne poštuju dogovore i stalno vama manipulišu i koriste to što nemate izbora i morate da radite šta vam se daje, a inače biste rado dali otkaz i pronašli svoj željeni posao.

Usamljeni ste i to ne prihvatate, ali neke prolazne avanture neće moći da eliminišu tugu koja je u vama potisnuta i koja je posledica nedavnog raskida dugogodišnje veze.

Upala grla i sinusa je posledica pada imuniteta i poželjno je da promenite ishranu i da ostavite sve poroke, jer sve više i češće se razboljevate i to može da dovede do ozbiljnih problema.

Vodolija – horoskop za 10.jul

Nemate elana da radite ono što vas ne ispunjava i ne motiviše, ali zaista nije trenutak da date otkaz jer vam je novac koji zarađujete preko potreban i ne možete da ostanete bez primanja u ovom trenutku jer je to preveliki rizik.

Nezadovoljni ste odnosom sa partnerom, pa ste skloni da flertujete sa nekim koga ste baš nedavno upoznali, ali ta osoba je iskreno u vas zaljubljena i ne želi da se pretvara i da sa vama ostvari neki površan kontakt, te neće da ima sa vama ništa dok ne raščistite svoj odnos sa partnerom.

Hronično ste umorni i ne treba da zanemarujete depresiju i anksioznost kao nešto što će da prođe samo od sebe, jer vam zapravo ta stanja remete normalan život, i potrebno je da shvatite da nije sramota da potražite stručnu pomoć.

Ribe – horoskop za 10.jul

Ne obraćajte pažnju na priče i zlurade komentare kolega, već se fokusirajte da završite u roku sve zadatke pošto ste bili i lenji i neodgovorni, i veoma zaostajete sa ostvarenjem planova.

Neočekivani poziv za izlazak sa prijateljem, pretvoriće se u romantično i lepo veče i shvatićete šta zapravo zaista osećate prema osobi koja je za vas uvek u životu bila tu.

Prijalo bi vam da se opustite i rasteretite, kao i da proverite krvnu sliku jer malaksalost i umor, kao i sve veća telesna masa, mogu biti rezultat poremećaja rada neke od endokrinih žlezda.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!