Dnevni horoskop za 10.januar 2020

Dnevni horoskop za 10.januar 2020

Dnevni horoskop za 10.januar.

Ovan – horoskop za 10.januar

Iako je sasvim jasno da vi uvek i realno dajete svoj maksimum truda to nadređeni ne primećuju i sve to vas zaista frustrira i stvara vam opsećaj besa i ljutnje.

Slobodni ste i osećate da ste spremni da pronađete neku novu ljubav, pa i jedva čekate da se opet upoznajete sa nnovim ljudima i da flertujete i uživate u svemu što takav život pruža.

Najzad treba da se ohrabrite i da posetite zubara, jer imate neke ozbiljne tegobe koje ignorišete.

Bik – horoskop za 10.januar

Počeli ste da sve više razmišljate da pronađete drugi posao gde će vaše znanje i kreativnost moći najzad da dođu do izražaja, te i da budu adekvatno i cenjeni.

Nije zaista pametno da opet započnete flert ili neobaveznu avanturu sa nekim svojim kolegom sa posla, jer ćete na kraju samo vi i da patite.

Bolovi i otok u nogama su verovatno posledica poremećaja venske periferne cirkulacije, ali ipak i proverite stanje srčane i renalne funkcije.

Blizanci – horoskop za 10.januar

Treba da se najzad i malo više potrudite da opravdate neko ukazano poverenje nadređenih, i da na taj način sebi i obezbedite bolju platu i potencijalno unapređenje.

Ako ne naučite da pravite kompromise i budete se i dalje ponašali vrlo svojeglavo i namćorasto, partneru će sve to na kraju da dosadi, pa i sve će da rezultira skorim raskidom veoma lepe i duge veze.

Nemate volje da se pokrenete i verovatno su umor i malaksalost posledica neke prehlade i morate da odležite dok se sasvim ne oporavite.

Rak – horoskop za 10.januar

Imate potrebu da stalno pravite neke kalkulacije kako da što lakše i brže napredujete, i to smeta baš vašim kolegama jer misle da ste veliki karijerista i samoživa osoba.

Imate priliku da upoznate nekoga ko vam se odavno dopada, ali ćete da se sasvim rauzočarate jer ste tu osobu i idealizovali i uzdigli na pijedestal.

Možda je pametno da proverite sluh, jer primećujete da ste po malo nagluvi i u pitanju je verovatno poremećaj koji je nastao kao posledica upale ili povrede struktura srednjeg ili pak unutrašnjeg uha.

Lav – horoskop za 10.januar

Najzad ćete biti zadovoljni i dobićete unapređenje, te ćete moći da se malo i opustite i da manje radite.

Nakon raskida neke vrlo duge veze želite da samo budete malo sami, te vas nerviraju prijatelji koji insistiraju na tope da opet počnete da izlazite kako biste se brže oporavili od svega.

Morate da malo smanjite unos kalorija, i da više vežbate jer su problemi sa probavom sve češći i sve ozbiljniji.

Devica – horoskop za 10.januar

Bolje biste se zaista snašli i ostvarili veći uspeh, da ste se više fokusirali na rešavanje nekih starih problema i zadataka koji vam i dalje koče napredak i dobre rezultate.

Nekako ste se na prvi mah i pomirili sa sudbinom da nikada nećete biti srećni, i upadate u česte faze samosažaljevanja i tuge.

Potrebno je da se malo posavetujete sa psihologom, jer ste skloni depresiji i čestim promenama raspoloženja i ponašanja.

Vaga – horoskop za 10.januar

Danas zaista nije vaš dan, i nećete uspeti ništa da realizujete onako kako ste zamislili u startu, pa ćete samo bez potrebe da se nervirate.

Partner insistira da počnete da zajedno živite, ali vama je sada karijera prioritet i ne želite da se prilagođavate nikome, te i da nešto radikalno menjate u životu.

Morate da češće kontrolišete rad srca jer imate simptome aritmije i ne možete da spavate na baš ravnom uzglavlju.

Škorpija – horoskop za 10.januar

Imate problem sa nadređenima, i treba da izbegavate neke česte svađe i sukobe kako vi na kraju ne biste nadrljali.

Nistre spremni da se skrasite sa partnerom, ali on insistira da počnete zajednički život i da se na kraju i venčate jer vam je vreme, iako ni on nije sasvim siguran kakve su mu prave želje.

Zdravlje je najzad dobro, pa ste rešeni da malo otputujete sa prijateljima i da se opustite i ojačate imunitet tako što ćete najzad da smanjite stres.

Strelac – horoskop za 10.januar

Nadređeni imaju naviku da se stalno pretvaraju da su naivni, kada treba da vam daju povišicu i/ili kada treba da daju unapređenje, a kad je njima hitno da se nešto odradi onda su sasvim drugačiji i fini.

Imate želju da sve na trenutak zaboravite što je bilo loše i da se pomirite sa partnerom koga ste baš i veoma voleli, ali se onda vratite u realnost i shvatite da vas takva osoba ne zaslužuje.

Opada vam kosa i potrebno je da se na vreme javite dermatologu, te i da otkrijete šta je po sredi.

Jarac – horoskop za 10.januar

Danas jedva radite i funkcionišete preko volje, i zaista vam i glava pada od umora, ali morate da ispunite neke obaveze, jer ne želite da opet razočarate ljude koji u vas veruju.

Morate da se malo pokrenete i da više izlazite jer ste se sasvim povukli u sebe i morate da se socijalizujete i nađete nove poznanike i prijatelje, koji ne moraju nužno da krenu u romantični smer.

Prehlada vas muči i vi uporno zanemarujete kašalj i temperaturu, pa rizikujete da dobijete upalu pluća i da završite u bolnici.

Vodolija – horoskop za 10.januar

Na sve ste spremni samo da ostvarite napredak i da zaradite što više, i pošto ste i lukava osoba i oportunista, kolege vas nikako ne vole i ne žele da sa vama sarađuju.

Kada ste se upoznali sa sadašnjim partnerom, bili ste svesni da ga ne volite dovoljno i da ste sa njim pre svega iz koriosti, ali su se stvari promenile i vi ste se iskreno zaljubili.

Morate da češće idete na sistematske preglede i kontrole i da ne zanemarujete neke realne tegobe koje imate, kako ne biste došli u rizik da pogoršate drastično svoje zdravstveno stanje.

Ribe – horoskop za 10.januar

Najzad se nazire kraj obavezama i vi ste presrećni zbog svega toga jer ste se zaista potrudili da sve obavite na vreme i kvalitetno, i nekako ste uspeli da ne brzate i ne pokvarite sve na kraju kao što inače imate običaj.

Partner je srećan sa vama i želi da otputujete na neku romantičnu destinaciju i da se sami opustite i da najzad i zaboravite na sve brige i probleme, koji su vas u poslednje vreme dosta namučili.

Imate probleme sa upalom mišića i otocima u zglobnim strukturama, pa ako nije ništa drugo baš u pitanju, verovatno ste preterali sa fizičkom aktivnošću, i opteretili se u teretani posle dugog niza godina sedećeg načina života.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!