Dnevni horoskop za 10.februar 2020

Dnevni horoskop za 10.februar 2020

Dnevni horoskop za 10.februar.

Ovan – horoskop za 10.februar

Danas ste besni na ceo svet i svi su vam drugi krivi za neke vaše loše odluke i greške, i ne možete tako da se ponašate i da očekujete da sve umesto vas odradi neko drugi a da vi najzad preuzmete sve zasluge.

Ne funkcionišete sa voljenom osobom onako kako ste se nadali, pa je vreme da pokušate ili da rešite stvari koje vas muče ili da najzad raskinete vezu koja je već duže vreme na staklenim nogama i pitanje je trenutka kada će da propadne.

Imate bolove u predelu lumbalne kičme, pa iako je vrlo verovatno da je u pitanju poremećaj lokomotornog sistema, za svaki slučaj proverite i funkciju bubrega, posebno ako ste već ranije imali kamenac ili pesak, te i slične tegobe su vas mučile.

Bik – horoskop za 10.februar

Umorni ste i želite da samo što pre završite neke obaveze i da odete na odmor, ali ste počeli da vi sve poslove otaljavate i da im narušavate kvalitet, u nadi da nadređeni neće ništa da primete jer u vas imaju poverenje.

Svađe sa partnerom su sve učestalije i vas to počinje da umara i nervira, i umesto da razgovarate otvoreno vi se distancirate jedno od drugog i tako samo pogoršavate stvari.

Imate česte glavobolje i nesanicu, te ste rasejani i dekoncentrisani, pa pazite da se u saobraćaju ili na radu i ne povredite, jer srljate i brzate u svemu što radite.

Blizanci – horoskop za 10.februar

Stalno vas neko pritiska i imate utisak da sve što uradite nije dovoljno dobro, te ste vi i postali nesigurni u sebe, i pravite neke greške gde zaista nema potrebe i sve ćete sami da upropastite.

Ne treba da se upuštate u vezu sa kolegom sa posla, jer je on i zauzet, pa i ne želi sa vama ništa ozbiljno, osim neke tajne prolazne romanse i na kraju ćete samo vi biti povređeni.

Ne ignorišite malaksalost i osećaj gušenja i bolove u grudnom košu, te pak uradite neke osnovne analize funkcije srca i respiratornog trakta.

Rak – horoskop za 10.februar

Umara vas potreba da se stalno nekome pravdate za svaku svoju odluku, i frustrirani ste jer vam se osobe koje nisu kompetentne mešaju u posao i stalno vam sufliraju šta i kako treba da uradite.

Danas na polju ljubavi imate priliku da zaista uživate i da se opustite sa voljenom osobom, a moguće je i neko kraće romantično putovanje, pa se opustite i nemojte sve da pokvarite jer vas opterećuju neke druge stvari.

Imate gorušicu i česte tegobe sa varenjem, pa je vreme da se javite lekaru i da proverite da li je u pitanju neki problem hronične prirode ili je opet sve rezultat stresa i preterane nervoze.

Lav – horoskop za 10.februar

Iako ste vrlo borbeni i uporni, i jasno sebi postavite ciljeve i ambicije u skladu sa realnim vašim potencijalima, danas ništa ne ide po planu, i pametnije je da neke velike odluke ostavite za bolji period koji će realno doći ubrzo.

Imate potrebu da sebi nešto dokazujete i stalno flertujete sa ljudima koje ne poznajete dovoljno, i srljate u neke avanture i prolazne veze i tako sebi narušavate reputaciju bez potrebe.

Slabije vidite u poslednje vreme i poželjno je da se javite očnom lekaru i da proverite da li treba da nosite dioptrijske naočare.

Devica – horoskop za 10.februar

Pokušavate da se nekako izborite sa preprekama i problemima koje su svakodnevne, ali za koje ste delom i vi odgovorni jer niste umeli da raspodelite obaveze i sada se sve nagomilalo i zaista rizikujete ili da ne odradite sve u roku ili da srozate kvalitet posla koji radite.

Vama je lepo kada ste sami i ne želite da srljate u neke nove veze jer ste nedavno raskinuli sa dugogodišnjim partnerom, pa vam smetaju insistiranja prijatelja da se pokrenete i da počnete da više izlazite.

Muči vas zubobolja i uporno izbegavate da se javite stomatologu, ali ne treba zaista da ignorišete problem.

Vaga – horoskop za 10.februar

Vama je drago kada ostvarite neke odlične rezultate, ali smatrate da to nadređeni ne umeju da cene i postali ste vrlo frustrirani time da imate pored velikog rada i zalaganja mizerna primanja i nikako ne uspevate da napredujete na bolju poziciju.

Mučite se u vezi sa partnerom, i imate utisak da samo vi pravite neke kompromise i da vas vaša voljena osoba uzima zdravo za gotovo.

Proverite sluh jer je neka nedavna akutna upala srednjeg uha ostavila možda i teže posledice nego što ste mogli da pretpostavite u startu.

Škorpija – horoskop za 10.februar

Danas je odličan dan na poslu, i imaćete fantastičnu saradnju sa kolegama koje su vas prihvatile kao ravnopravnog člana kolektiva, iako ste u poslu i novi i nemate baš puno praktičnog iskustva, ali sve to nadomestite trudom i znanjem.

Upoznaćete neku vrlo zanimljivu osobu koja može da vas očara na prvi pogled, ali pazite da nije u pitanju neki oportunista koji želi sa vama vezu samo iz koristi.

Proverite funkciju štitne žlezde, jer imate neke simptome koji mogu da ukazuju na pojačan rad ovog organa, te i na višak tiroidnih hormona u krvi.

Strelac – horoskop za 10.februar

Imate sreće da ste uspeli da na vreme realizujete sve planove i projekte i tako ste nekako i sebi osigurali svoju poziciju, i nadređeni su u vas stekli poverenje i vama daju one najvažnije zadatke jer ste vrlo pedantni i odgovorni u radu.

Nesrećni ste jer ste usamljeni, i svi oko vas su već našli onu neku pravu osobu da se skrae, samo vi nikako ne uspevate da imate sreće u ljubavi, i pitate se da li je zaista na kraju u vama problem.

Boli vas vratna kičma i stalno imate i propratne glavobolje, pa je pametno da se javite lekaru za odgovarajuću terapiju, te i da možda odete na neku relaks masažu i da radite neke lakše vežbe klako se ne biste i ukočili.

Jarac – horoskop za 10.februar

Posao koji radite vam ne predstavlja ni motivaciju ni zadovoljstvo, pa ako se već tako osećate realno je da počnete da razmišljate o nekoj novoj poziciji iz svoje struke, koja će da vam omogući da ispoljite svoju kreativnu i logičku stranu.

Možda nije pametno da stalno započinjete rasprave sa partnerom, jer i on ima svoje probleme i ne želi da se sa vama stalno svađa oko nekih sitnica jer ste vi hronično nezadovoljni i sve vam zaista smeta.

Imate česte glavobolje i upale respiratorne sluznice, pa ne ignorišite tegobe jer možete lako da dobijete i upalu pluća ili neki hronični sinusitis.

Vodolija – horoskop za 10.februar

Imate utisak da se sve nekako vrti u krug i da ne postoje nikakve realne šanse da u skorioje vreme ostvarite napredak i u materijalnom smislu i u pogledu bolje pozicije kojoj se nadate.

Sviđa vam se osoba koja je već zauzeta i ne treba da sebe kompromitujete i da dozvolite da ipak vi nekome budete samo prolazna avantura jer vredite više od toga.

Muka vam je i stalno vas boli želudac, pa iako sve otpisujete na stres i nervozu, nije na odmet da uradite neke osnovne dijagnostiočke testove.

Ribe – horoskop za 10.februar

Postali ste lenji i neodgovorni, i svojim ponašanjem zaista sabortirate rad kolektiva i nadređeni su vrlo ljuti i razočarani jer su u vas polagali velike nade i dali vam priliku da se pokažete.

Neka osoba se vrlo interesuje za vas i potrebno je da se malo pokrenete i da rešite u svojoj glavi sve neke greške iz prošlosti, te da razmišljate o budućim danima.

Zdravlje je dobro, ali ne treba da se opustite, te i da zanemarite sve neke savete lekara i treba da se redovno kontrolišete i da se hranite zdravo i da se više krećete.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!