Dnevni horoskop za 10.decembar 2019

Dnevni horoskop za 10.decembar 2019

Dnevni horoskop za 10.decembar ove godine.

Ovan – horoskop za 10.decembar

Ne treba da prihvatate neke obaveze za koje već u startu znate da niste u stanju da ih odradite kvaltetno ili na vreme, i tako narušavate sopostveni kredibilitet.

Partner vam je odan i veran, i bez potrebe sumnjate i pravite neke ljubomorne scene.

Proverite krvnu sliku jer je moguće da ste malokrvni, pa i jer imate sve simptome ali ih uporno ignorišete.

Bik – horoskop za 10.decembar

Iscrpljeni ste i pokušavate da istrajete u nekim poduhvatima, ali nema zaista nikakve realne šanse da ćete da postignete dobre rezultate.

Imate potencijalnog zanimljivog udvarača, ali vi niste zainteresovani za neku avanturu ili flert, i olako ćete da ga odbijete.

Morate da povedete računa o nekim potencijalnim povredama, jer ste sasvim rasejani i potpuno nepažljivi u radu i/ili u saobraćaju.

Blizanci – horoskop za 10.decembar

Ne treba da prihvatate nečije usluge jer ne znate koliko će kasnije da vas koštaju, i da li će neke osobe koje se pretvaraju da su dobronamerne da vas sasvim namerno sabotiraju radi lične koristi.

Morate da malo spustite loptu i da počnete da pravite kompromise u vezi, inače nećete uspeti da istrajete sa partnerom i da gradite budućnost.

Otoci i bolovi u nogama su vam sve izraženiji, i verovatno imate neki problem sa perifernom cirkulacijom.

Rak – horoskop za 10.decembar

Dan nije baš idealan za neke nove projekte, pa se potrudite da danas obavite neke vaše zaostale obaveze, a sve nove planove ostavite za neki povoljniji period.

Imate sreće u ljubavi i partnera koji vas i voli i u svemu podržava, pa se malo primirite i naučite da prihvatite realnu sreću i ljubav koja vam se osmehnula.

Najzad ste rešili neke ozbiljne zdravstvene tegobe, i možete da odahnete i da se malo i opustite.

Lav – horoskop za 10.decembar

Rasejani ste i potpuno dekoncentrisani, pa danas ni željeni ciljevi neće biti ostvarivi, jer se realno i ne trudite dovoljno i niste motivisani da radite ništa, jer ste nezadovoljni odnosom nadređenih i njihovim odsustvom želje da vas unaprede i pohvale.

Imate neku priliku da upoznate zanimljivu osobu koja će da vas osvoji na prvi pogled, ali je ona i već zauzeta i ne treba da ništa pokušavate da uradite, u nekom romantičnom kontekstu.

Muči vas probava i imate neke česte probleme sa bolovima u donjem desnom kvadrantu stomaka, pa proverite da nije slučajno u pitanju akutna upala slepog creva.

Devica – horoskop za 10.decembar

Niste raspoloženi da se svađate sa kolegama, i sasvim je pametna odluka da se povučete, te i da radite po svome, pa da i sami ostvarite onoliko ciljeva koliko stignete u zadatom vremenskom roku.

Imate sreće da ste pronašli osobu koja vas sasvim razume i uvek podržava, te nemojte da se ipak i ponašate bahato i da sve nekako i pokvarite svojim neozbiljnim ponašanjem.

Proverite stanje krvnog pritiska, jer simptomi ukazuju na potencijalnu hipertenziju, za koju imate i naslednu osnovu i predispoziciju za srčane bolesti.

Vaga – horoskop za 10.decembar

Ne treba da brzate u nekim svojim odlukama, i pokušajte da se opustite i da radite shodno svojim mogućnostima, i ne dopustite da vas zaslepe prevelike ambicije.

Morate da se malo više potrudite i da više izlazite, ako želite da pronađete svoju srodnu dušu, a ne da se povlačite u sebe i da razmišljate o prošlosti i stvarate sebi osećaj tuge i razočarenja.

Nemate volje ni snage da se pokrenete, te ste veoma promenljivog raspoloženja, i skloni ste da upadate u depresiju, pa potražite pomoć stručnjaka.

Škorpija – horoskop za 10.decembar

Borbeni ste i odlučni i od vas se stalno očekuje da znate šta dalje treba činiti u nekom problemu koji iskrsne, ali danas ste sasvim potišteni i nije vam ni do rada ni do dokazivanja na poslu.

Imate neku ponudu za romantičan izlazak od strane osobe koja se i vama dopada, ali ćete vi da ipak i poslušate nečije komentare, i da odbijete osobu koja može da vam priušti i ljubav i sreću.

Boli vas glava i ne možete da spavate, pa se pripazite nekih povreda, jer ste sasvim rasejani i ne znate gde udarate koliko ste premoreni i bezvoljni.

Strelac – horoskop za 10.decembar

Umara vas stalna potreba da se dokazujete ljudima koji imaju i manje znanja i manje potencijala od vas samih, ali su nekako uspeli da se nametnu šefovima, pa i da dođu na dobru poziciju.

Nekada ste sasvim nesrećni i bezvoljni, i partner ne zna šta da uradi da bi vam pomogao, ali je on i shvatio da vas tada najbolje jeste i ostaviti da sami prebrodite ono što vas tišti.

Ne smete da zanemarite neki kašalj i bolove u grudima, jer može biti u pitanju neko oboljenje ili poremećaj finkcije srca ili pluća.

Jarac – horoskop za 10.decembar

Sve radite bez i malo volje i motivacije, i skloni ste da sebe sažaljevate umesto da nešto radikalno i promenite i da se izdignete iznad situacije u kojoj ste se silom prilika i našli.

Neka vaša duga veza ne može više da opstane na daljinu, pa ste sve bliže tome da raskinete sa partnerom, te i da svako krene svojim putem.

Imate česte promene na koži u vidu ospe ili crvenila, pa je možda u pitanju neka obična alergijska manifestacija, ali opet treba da se obratite dermatologu i da se ne lečite na svoju ruku.

Vodolija – horoskop za 10.decembar

Srećni ste jer ste najzad ostvarili dugo željene ciljeve i ne možete da sakrijete ponos i radost, ali oni neće potrajati, jer će kolege sve da vam pokvare sasvim namerno i zlurado.

Morate da se saberete i da zaboravite nekog bivšeg partnera, jer on ne želi da sa vama obnovi romansu i već je krenuo dalje, i ne dopustite sebi da se ponižavate tako lako i bez potrebe.

Imate česte bolove u donjem stomaku, i verovatno je u pitanju akutni cistitis, pa se javite lekaru na vremne da dobijete adekvatne antibiotike.

Ribe – horoskop za 10.decembar

Danas vam sve što počnete ide naopako, i vama je zaista teško da se pomirite sa time da svi oko vas napreduju a vi stagnirate, ali se zapitajte zašto je to tako i da li ste sami za sve to vi i krivi.

Morate da shvatite da partner nije spreman na neke brze i drastične promene u vašem odnosu i da to ne značiu da vas voli manje, nego se boji nekih obaveza i budućnosti, kao i toga da će biti lišen nezavisnosti i slobode ako stupite u brak prerano.

Muka vam je i imate česte vrtoglavice i malaksalost, pa je moguće da je u pitanju i digestivna simptomatologija, ali i neki ozbiljniji poremećaj od strane drugih organa i njihovog oboljenja.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!