Dnevni horoskop za 1.septembar 2019

Dnevni horoskop za 1.septembar 2019

Dnevni horoskop za 1.septembar.

Ovan – horoskop za 1.septembar

Dan pred vama je odličan za neke nove poslovne projekte, i iskoristite ga maksimalno kako biste imali kasnije vremena da se malo opustite i relaksirate.

Uživate u pažnji koju vam neka osoba poklanja, i svesni ste sebe i svojih kvaliteta, pa ste sasvim ispunjeni na polju ljubavi i ništa vam ne može pokvariti osećaj koji imate u srcu.

Morate da pazite na neke povrede i da se bolje koncentrišete u saobraćaju ili ako radite na nekim rizičnim pozicijama.

Bik – horoskop za 1.septembar

Problemi koje imate u realizaciji nekih ciljeva nisu od juče, već su se nagomilavali pošto niste radili savesno i odgovorno, i morate da prestanete da sve druge krivite za sopstvene greške.

Veoma ste rasejani i stalno ste odsutni u emotivnom odnosu, pa je partner počeo da u vas sumnja i da vam pravi ljubomorne scene, i pametnije je da sa njim otvoreno porazgovarate o problemima koji vas muče i da ga rešite nedoumica koje ima u vezi vaših emocija prema njemu.

Zdravlje vam je sasvim dobro, i nakon dužeg vremena možete makar na tom polju da se opustite i da ne brinete, ali je svakako važno da se redovno preventivno kontrolišete i da vi sačuvate balans koji ste uspostavili i koji je za vaš organizam i odličan.

Blizanci – horoskop za 1.septembar

Morate da se najzad i uozbiljite i da se potrudite da odradite neke zadatke, ako mislite da zadržite radno mesto, te i da u neko dogledno vreme ostvarite napredak i finansijski boljitak.

Skloni ste da flertujete sa nekim osobama koje vam nisu iz raznih razloga dostupne, pa vam takva situacija zaista ne treba i samo sebe kompromitujete i dolazite na loš glas.

Proverite sluh jer ste u poslednje vreme uvideli da slabije čujete i moguće je da se dodatno i zakomplikovala neka nedovoljno zalečena akutna upala srednjeg uva, pa nikako ne smete da ignorišete problem i na vreme se obratite specijalisti.

Rak – horoskop za 1.septembar

Imate odlične ideje i napravili ste vrlo realne planove, ali jedini problem je što ste lenji i veoma neodgovorni, i sve ostavljate da završite u poslednjem trenutku, pa žurba stvara neke probleme i opada kvalitet rada iako je sve trebalo da bude odlično, samo da ste se malo bolje organizovali i bili ažurniji i odlučniji.

Iako imate brojne udvarače koji vam poklanjaju pažnju i žele da sa vama ostvare neki lep i romantičan odnos, trenutno vam najviše prija samoća jer ste još uvek ranjivi zbog nedavnog raskida dugogodišnje veze.

Ne spavate dovoljno i pokušajte da popravite svoj psihički status kako ne biste upali u depresiju od prevelikog stresa, pa ako vam je potreban razgovor obratite se psihologu ili se makar otvoreno izjadajte nekom dobrom prijatelju.

Lav – horoskop za 1.septembar

Vama je materijalna situacija stalno najveći problem jer ste skloni da trošite uvek više nego što zaradite, i nije realno da imate odlična primanja i da vam je posao fantastičan, ali stalno kuburite sa novcem i već ste krajem mmesece u finansijskom škripcu.

Najzad ste pronašli osobu koja vam baš u svakom smislu odgovara i sa kojom se slažete odlično, pa ste srećni i raspoloženi i osećaj na koji niste navikli vas ispunjava do srži i imate čak i neke leptiriće u stomaku kao da ste u pubertetu.

Najzad ste uspeli da prebrodite neke hronične probleme, ali nije vreme da opet vraite stare navike i loš način života, već da se najzad opametite i da ubuduće idete naredovne sistematske preglede i makar jednom godišnje proveravate važne parametre iz krvne slike.

Devica – horoskop za 1.septembar

Zahvaljujući tome što uvek na vreme o svemu razmišljate i umete da se organizujete na pravi način, vi imate vrlo dobre rezultate i srećni ste i ispunjeni poslovnim uspesima, i oni vam baš i donose zadovoljstvo i ulepšaju vam i najtmurniji dan.

Partner je ljubomoran na nekog vašeg kolegu ili prijatelja, i vama počinje da smeta da se stalno opravdavate i da stalno strepite da li smete da sa nekim porazgovarate i da budete opušteni u društvu bilo koje osobe suprotnog pola, jer ne želite da vam neko nameće ograničenja i da vas sputava u slobodi i nezavisnosti na koju ste navikli.

Zbog sedećeg načina života ste u riziku da obolite od hemoroida, i neke prve tegobe su se već i pojavile, pa je i poželjno da odete na pregled, koji iako nije prijatan jeste odlična dijagnostička procedura i važnije je da budete sigurni da je sve bezazleno, nego da stalno brinete a ne uradite ništa.

Vaga – horoskop za 1.septembar

Vrlo ste ambiciozni i predani onome što radite, jer pre svega ste presrećni što ste uspeli da ipak i dobijete posao iz svoje struke, pa ste spremni i da se prekovremeno angažujete kao i da idete na razne seminare i stručna usavršavanja, sve kako biste dodatno popravili rezultate.

Distancirali ste se od partnera i nikako ne nalazite vremena da razjasnite vaš odnos, jer ste pod stalnim stresom i vaša su se osećanja promenila, sve jer ne nalazite u njemu sve ono što ste voleli ranije, i ne znate da li ste u pitanju vi ili se partner promenio i ne možete da ga prepoznate.

Imate neke akutne respiratorne tegobe, te vi i ne smete da ignorišete kašalj i temperaturu, pa se obratite lekaru i pojačajte unos vitamina kako biste predupredili neku težu upalu pluća, i kako ne biste završili u bolnici.

Škorpija – horoskop za 1.septembar

Umara vas stalna potreba da svaki svoj postupak pravdate nadređenima, i smatrate da ste zaista i dovoljno kompetentni da sami donesete neke odlične odluke i da realizujete sve planove i ideje, ali niste u poziciji da prigovarate, makar dok ne dobijete neko unapređenje i ne budete imali svoj tim kojim ćete da rukovodite.

Neka nova dešavanja i iznenađenja na polju ljubavi će da vas obraduju, te ako ste već u nekoj baš dugoj vezi moguće je da ćete početi sa partnerom zajednički život, a ako ste slobodni na pomolu je neka prelepa i sasvim iznenadna romansa, i to sa osobom koju ste nedavno upoznali.

Muči vas glavobolja i sve vam je teže da podnesete simptome, jer je u pitanju verovatno migrena i vama pulsiraju slepoočnice, bol je nesnosan i smeta vam i svetlost i buka.

Strelac – horoskop za 1.septembar

Veliki ste materijalista i birate poslove prema tome koliko su plaćeni, a ne shodno onome za šta ste se školovali ili što vam po mentalitetu odgovara da radite, i zaista vam nije važno da li imate priliku da ispoljite sve svoje potencijale i kreativnost, dok vam se bankovni račun uvećava najzad i onoliko koliko vama odgovara.

Najzad je u ljubavi sve u redu i opijeni ste srećom i uživate u svakom trenutku sa voljenom osobom, i ništa vašu idilu ne može da pokvari, jer ste kao stvoreni jedno za drugo, i srećni ste što ste se pronašli.

Imate neke realne i jasne zdravstvene tegobe, koje uporno ignorišete i na taj način samo rizikujete da se stanje pogorša ili da baš postane hronično i na taj način i teže izlečivo, pa se ponašajte malo i odgovornije prema sebi, jer je na kraju krajeva dobro zdravlje i najvažnije.

Jarac – horoskop za 1.septembar

Zapostavili ste prijatelje koji su vam veoma pomogli da napredujete u poslu i dali vam vredne savete i podelili sa vama neka svoja iskustva i tajne zanata, pa nije u redu sa vaše strane da im okrenete leđa kada ste vi njima potrebni, te i kada vama sve dobro ide u poslu koji radite da zaboravite olako koliko ste i vi na početku imali muke i koliko vam je trebalo vremena i baš i zalaganja da dođete na sadašnju poziciju.

Treba da se postavite otvorenije i tolerantnije prema osobi koju volite, pa i da ne dopustite da vam se bilo ko meša u vaš odnos, jer počinjete da se vodite tuđim sumnjama, i da stalno partneru stvarate pritisak i pravite nepotrebne ljubomorne scene.

Muči vas problem sa perifernom cirkulacijom, i noge su vam otečene i bolne, pa je važno da uzimate magnezijum i da više hodate kako biste pokrenuli krvotok.

Vodolija – horoskop za 1.septembar

Ulažete i energiju i znanje, pa čak i neka dodatna finansijska sredstva kako biste unapredili posao i uspeli da postignete sve što ste planirali, ali vam se to na kraju neće isplatiti i bićete i na gubitku i zaista isfrustrirani što ste tako pogrešno procenili situaciju.

Potreban vam je odmor i relaksacija, pa ste planirali neko skoro putovanje na kome ćete da baš i upoznate osobu koja će sasvim da vas očara i sa njom ćete imati sve izglede da otpočnete jednu strasnu i lepu romansu.

Muči vas nadutost i stalno ste natečeni i tromi, pa je najbolje da proverite stanje i cirkulacije i digestivnog trakta, jer je moguće da je neki od ta dva sistema poremećene funkcije i da je vama hitno potrebno lečenje.

Ribe – horoskop za 1.septembar

Pravo je vreme da porazmislite o promeni sadašnjeg posla, jer niste zadovoljni ni kako u firmi vi napredujete niti ste u materijalnom smislu ostvarili željeni dobitak, a prema tome koliko vredno i ažurno radite, te i koliko vremena i energije trošite na nešto što vam se ni u kom smislu ne vraća.

Partner je zaista tolerantan i pun razumevanja za vas, pa ste srećni jer je makar na ljubavnom polju sve idealno i ne biste imali snage da se nosite sa još nekim problemima i trzavicama, i partner vam je trenutno najveća potpora i obasipa vas nežnošću i pažnjom.

Vreme je da uradite analize krvi i da proverite stanje holesterola i triglicerida, jer ste skloni nekim metaboličkim poremećajima, i u riziku ste da dobijete zakrčenje krvnih sudova ako malo više ne budete poveli računa.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!