Dnevni horoskop za 1.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 1.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 1.oktobar.

Ovan – horoskop za 1.oktobar

Ako želite da zadržite svoje radno mesto i trenutnu dobru poziciju, morate da se malo više i angažujete i uozbiljite, jer ste sve počeli da shvatate olako.

Partner je počeo da se ponaša vrlo posesivno i ljubomorno u poslednje vreme, te je vama to i dosta zasmetalo, ali ne znate kako da se postavite i kako da to sve i promenite.

Glavobolja je postala vaš svakodnevni problem, i moguće je da je sve nastalo zbog stresa, ali ipak ne treba da trpite i da sve zanemarujete, te se javite na vreme lekaru.

Bik – horoskop za 1.oktobar

Imate neke odlične ideje i predloge, i nema razloga da ih ne sprovedete u delo, te ne obraćajte pažnju na zlurade komentare kolega koje žele da vas samo sabotiraju.

Malo vam smeta neko uporno udvaranje osobe koju ste smatrali prijateljem, i ne znate kako da se postavite jer ne osećate isto a opet ne želite da je povredite, i da tako uništite drugarski odnos koji imate godinama.

Kašalj koji vas muči je možda posledica alergije ili neke akutne upale disajnih puteva, i nemojte da ga ignorišete već se obratite lekaru.

Blizanci – horoskop za 1.oktobar

Svi čekaju na neke vaše konačne odluke, jer ste poznati kao izvanredan taktičar i spremni ste da svaki problem rešavate logički i brzo, pa ste odličan radnik za svoju firmu.

Imate utisak da osobu sa kojom ste već dugo u vezi, više uopšte ne prepoznajete, jer jeste jedna i činjenica da se partner promenio od kada ste počeli zajednički život, i počeo je da pokazuje neke osobine koje se vama nikako ne dopadaju.

Bolovi i otok u nogama su najverovatnije posledica problema sa perifernom cirkulacijom, pa se već obratite lekaru za savet i adekvatnu terapiju, i nemojte da trpite i zanemarujete tegobe.

Rak – horoskop za 1.oktobar

Ne treba da stalno odlažete neke obaveze i da odugovlačite sa rešavanjem tekućih problema i planova, pošto na takav način samo sebi nagomilavate obaveze i rizikujete da na kraju ništa ne stignete.

Umara vas u vezi to što samo vi pravite kompromise i prilagođavate se, i imate utisak da partner tera svoje i da ga uopšte ne zanima kako se vi osećate, jer je sebičan i samoživ.

Ne možete da spavate od stresa i briga, i svakog dana ste umorni i nervozni, što utiče i na vaš rad i na svakodnevne aktivnosti u ostalim sferama života.

Lav – horoskop za 1.oktobar

Umorni ste i ne mili vam se da radite ništa, jer vam u suštini uopšte ne odgovara posao koji ste dobili, ali vi niste neko ko se žali i stalno dajete svoj maksimum, a zarad dobrobiti firme u kojoj radite.

Neko ko je od vas stariji, ima nameru da vas osvoji, ali vama smeta navalentno ponašanje i ne želite da se upustite u takav odnos, pa ste po malo i grubi i drski, sve kako biste najzad toj osobi stavili do znanja da vas ne zanima.

Boli vas kičma, i sve je verovatno posledica načina života koji živite, pa pokušajte da se makar malo bavite fizičkom aktivnošću, i da smanjite telesnu težinu nekom dobrom dijetom.

Devica – horoskop za 1.oktobar

Muči vas neslaganje sa kolegama u timu, te ste vrlo tvrdoglavi i ne priznajete ničije ideje i savete pošto ste ubeđeni da samo vi sve znate najbolje, i morate to da promenite što pre.

Odličan odnos sa partnerom, koji za vas ima i puno razumevanja, i ne propušta priliku da vam baš i nekim malim gestovima pokaže koliko vas voli i koliko mu značite, i znajte da to i cenite.

Stalno ste izloženi nekim akutnim respiratornim infekcijama, i ne možete da se oporavite jer ne slušate savete lekara, te i umesto da odležite i da se najzad i oporavite, vi sve radite suprotno.

Vaga – horoskop za 1.oktobar

Odličan dan na poslu, i neke nove prilike koje garantuju unapređenje i novčani bonus, ali samo ako budete pametno radili i organizovali se kako treba.

Neki poziv od stare ljubavi će da vas iznenadi, i opet će da vam se vrate neka stara osećanja, ali pazite da ne napravite iste greške, jer ako jednom nije uspelo teško da će sada biti bolje.

Muči vas već dugo upala mokraćne bešike, pa ili niste dovoljno zalečili prethodni problem, ili pak terapija nije bila adekvatna, pa se posavetujte sa lekarom.

Škorpija – horoskop za 1.oktobar

Nemojte da obećavate ono što ne možete da ispunite, jer nadređene neće razočarati vaš način rada već to što ste se unapred prihvatili onoga što znate i sami da ne možete da postignete.

Srećni ste jer ste pronašli osobu sa kojom možete da planirate lepu i stabilnu budućnost, i baš sa kojom imate odličnu i otvorenu komunikaciju, koja jeste ključ svakog dobrog odnosa.

Muči vas probava i ne treba da zanemarujete neke jake bolove u desnom donjem delu stomaka, kako ne biste prevideli možda i upalu slepog creva, i kako ne biste morali na operaciju.

Strelac – horoskop za 1.oktobar

Iako radite neki dobro plaćen honorarni posao, razmislite da li imate neku realnu budućnost i da li je pametnije da potražite ono što vam može doneti sigurnost i napredak u karijeri na dalje.

Neko koga ste skoro upoznali možda jeste vaša srodna duša, ali je najpre potrebno da toj osobi date šansu i da se malo bolje povežete i da izlazite i shvatite šta želite u stvari.

Proverite krvnu sliku, jer imate neke predispozicije za nastanak ateroskleroze, i u poslednje vreme su vam vrednosti holesterola i triglicerida bile daleko iznad normalnih vrednosti.

Jarac – horoskop za 1.oktobar

Olenjili ste se i sve samo otaljavate bez volje i truda, i iako mislite da ste puno pametniji od svih ostalih, nadređeni će da primete pad kvaliteta u vašem radu, i imaćete probleme ako nešto ubrzo ne promenite.

Udvara vam se neki kolega sa posla, alio ste vi već odavno zauzeti i ne želite da zarad prolazne avanture kvarite dugu i stabilnu vezu.

Muči vas vrtoglavica i malaksalost, pa je pametno da uradite neke osnovne analize koje pokazuju stanje kardiovaskularnog sistema, i ne odlažite i ne zanemarujte problem.

Vodolija – horoskop za 1.oktobar

Iako sve radite po pravilima i zaista dajete svoj maksimum, vidi se nedostatak volje i motivacije, pa je možda pametnije da najzad realizujete neki pređašnji plan o otpočinjanju privatnog biznisa.

Idiličan odnos sa voljenom osobom, može da pokvari samo neko treći, i pokušajte da ne dopustite da vam se svako meša u odnos i da između vas stvara razdor.

Zdravlje je najzad dobro, i neke manje probleme možete da rešite unosom vitamina i minerala, kao i nekim kvalitetnijim načinom života i ishrane.

Ribe – horoskop za 1.oktobar

Danas vam baš ništa ne ide kako ste planirali, pa ono što ne morate da završite danas, bolje je da ipak i ostavite za neki naredni period, jer vremena imate i nemojte da pravite bespotrebne greške.

Partner je vrlo nervozan i nema razumevanja za vaše prohteve i razmaženo ponašanje, pa se sve više svađate i vaša veza je zapala u krizu.

Proverite status hormona, jer neki simptomi koji su dosta nespecifični, mogu biti manifestacija poremećaja rada endokrinih žlezda.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!