Dnevni horoskop za 1.novembar 2019

Dnevni horoskop za 1.novembar 2019

Dnevni horoskop za 1.novembar.

Ovan – horoskop za 1.novembar

Zadovoljni ste poslom koji radite, jer imate prilike uvek za neka nova putovanja i usavršavanja, te i upoznajete mnoge ljude i ostvarujete odlične kontakte.

Vama u odnosu sa partnerom jako smeta mešanje neke treće osobe, i verujete da bi sve bilo idealno kada biste se vas dvoje lepo slagali i dogovarali.

Imate tegobe u donjem delu stomaka, i verovatno je u pitanju upala mokraćne bešike, i obratite se lekaru za adekvatnu antibiotsku terapiju.

Bik – horoskop za 1.novembar

Danas nije idealan dan za posao, ali nemojte da sebe blokirate i sputavate, već radite vredno kao i do sada i sve će već u narednom periodu biti bolje.

Ljubav danas nije na vašoj strani, i nemojte da se upuštate u neke tajne veze ili avanture sa nekim ko je već zauzet, jer ćete na kraju samo sebi da stvoirite probleme.

Imate stalnu i jaku glavobolju, i nemojte da je ignorišete i da sve svedete baš na uzimanje tableta protiv bolova, jer je zaista važno da utvrdite uzrok problema.

Blizanci – horoskop za 1.novembar

Vi ste dugo svesni pravila i normi koje morate da poštujete, ali ih često prekršite i sami sebi vi i stvarate probleme, kako biste što pre napredovali na poziciju koju želite.

Smatrate da ste pogrešili jer ste raskinuli vezu sa dugogodišnjim partnerom, i veoma patite zbog njega i ne verujete da ćete ikada naći osobu koja će toliko da vas voli i poštuje, ali je sada već i kasno za pomirenje, jer vam ta osoba neće oprostiti i krenula je dalje sa svojim životom.

Najzad ste uspeli da nekako skinete višak kilograma koji vas je mučio, ali ne treba da se opet vratite starim i lošim navikama, već da zadržite tempo vežbanja i način ishrane koji vam je vrlo značio i zaista i pomogao.

Rak – horoskop za 1.novembar

Danas vas očekuje neiki veliki poslovni uspeh i napredak, jer ste vrlo pedantni i predani svemu što radite, i to neće ostati nezapaženo od strane vaših rukovodilaca.

Ne volite kod partnera što sve svoje greške pokušava da nadomesti nekim slatkorečivim izlivima nežnosti, te i iznenađenjima koje vam priređuje, umesto da sa vama bude iskren i otvoren.

Imate česte respiratorne infekcije ili alergijske manifestacije, pa je potrebno da povedete računa o svom imunitetu, i da se pripazite hladnijeg vremena i virusnih agenasa u kolektivu u kom radite.

Lav – horoskop za 1.novembar

Imate danas priliku da se istaknete i da dospete u prvi plan i na neku odličnu lidersku poziciju, jer ste vrlo sposobni i uvek imate neka brza i adekvatna rešenja, kada postoji prepreka ili problem.

Partner se u poslednje vreme dosta promenio, i postao je hladan i distanciran, i svi vaši pokušaji da doprete do njega i da shvatite u čemu je problem, ostaju uzaludni.

Imate neke probleme sa bolom u grudima i čestim gušenjem i preskakanjem srca, te je nužno da se hitno javite lekaru, i da proverite stanje srčane funkcije.

Devica – horoskop za 1.novembar

Imate odlične organizacione sposobnosti, i spremni ste da posavetujete svakog kolegu i da mu vi i pomognete da se snađe i ostvari zacrtane norme, pa vas u kolektivu svi zaista vole i poštuju.

Neko kome ste dali svoj broj telefona, počeo je veoma da vas umara svojim navalentnim i sasvim indiskretnim udvaranjem, pe ćete morati drsko i jasno da mu stavite do znanja da vam to smeta.

Zdravlje vam nije najbolje ovih dana, i morate malo više da povedete računa o sebi, i da najzad i ostavite neke poroke koje imate, pa i da pokušate da promenite sebe i svoj način života.

Vaga – horoskop za 1.novembar

Skloni ste da se ponašate sujetno i nadobudno, te da smatrate da svi treba da misle isto kao i vi, i obično problem nastane kada vam se neko suprotstavi, i kada se sa vama ne složi oko nečega.

Imate priliku da upoznate neku osobu koja je vrlo šarmantna i zabavna, ali vama trenutno nije do neke ozbiljne veze niti do avanture, jer još uvek patite za bivšim partnerom.

Proverite krvnu sliku, jer je moguće da imate povišene vrednosti šećera u krvi, kao i insulinsku rezistenciju, a koja može dovesti do nastanka šećerne bolesti.

Škorpija – horoskop za 1.novembar

Imate danas odličnu podršku i kolega i prijatelja, i uspećete da zajedničkim radom i trudom i ostvarite neke odlične rezultate, ali na žalost ovoga puta će izostati željena pozicija i neko baš očekivano unapređenje.

Skloni ste da partneru stalno nešto prebacujete, i da oko svake sitnice pravite problem, pa pazite da mu takvo vaše ponašanje na kraju i ne dosadi, te i da se ne distancira od vas.

Muka vam je i imate gorušicu, i apetit vam je znatno oslabio, pa potražite savet lekara i utvrdite tačan uzrok datih tegoba.

Strelac – horoskop za 1.novembar

Imate danas odličnu intuiciju da savršeno odradite neke nove projekte, i spremni ste da date svoj maksimum i puno će da vam pomogne iskustvo sa nekih prethodnih poslova koje ste radili ranije.

Iako je vaša veza zaista u jednom lepom i harmoničnom toku, ne treba da stalno mešate vašu i partnerovu prošlost, pa i da tako stvarate bespotrebnu tenziju i inicirate svađe i konflikte, zbog nekoga ili nečega što je već iza vas odavno ostalo.

Imate stalno problema sa otečenim i bolnim nogama, i verovatno je u pitanju problem sa venama koje su ili proširene i/ili upaljene, pa se javite lekaru da rešite na neki način tegobe.

Jarac – horoskop za 1.novembar

Sasvim ste originalni i svoji kada radite neke zadatke, i vaša inovativnost i sposobnost da unapred predvidite neke potencijalne prepreke i probleme, puno će da vam pomogne da sve savršeno baš i odradite, i to bez muke i napora.

Usamljeni ste i stalno nalazite razloge da izbegnete izlaske i druženje sa prijateljima, ali je vama zaista potrebna neka stabilna emotivna veza i morate da zaboravite prošlost i da krenete dalje.

Proverite vid i pokušajte da se bolje odnosite prema svom zdravlju, pa vi i češće odmarajte oči i nemojte da preterujete sa radom za računarom i/ili gledanjem televizije.

Vodolija – horoskop za 1.novembar

Danas niste raspoloženi za posao i stalno ćete da dolazite u konflikte sa kolegama ili nadređenima i pokušajte da se malo smirite i saberete, jer samo vama će takvo ponašanje na kraju da našteti.

Vi niste osoba koja je sklona nekim prolaznim flertovima i avanturama, te ćete to vrlo jasno i bez okolišanja i da stavite do znanja nekom kolegi, koji pokušava da vas zavede, iako je već zauzet.

Muči vas stalna nesanica i veoma ste promenljivog raspoloženja, pa ste skloni i depresiji i nekom zaista čudnom ponašanju, i potražite profesionalnu pomoć, jer psihoterapija može zaista puno da vam znači i olakša.

Ribe – horoskop za 1.novembar

Ne treba da razmišljate o nekim prethodnim greškama koje ste pravili u svom radu, te morate da se fokusirate na ono što je sadašnji plan, i da sebe sami ne sputavate bez ikakve potrebe.

Partner vas zaista voli i uvek vas podržava u svemu, pa se trudite da mu uvek uzvratite pažnjom i nežnošću, te i da imate razumevanja kada je njemu potrebno da reši neke probleme.

Imate česte probavne smetnje, pa pokušajte najpre da promenite način života i da se više krećete, te i da izbacite iz ishrane slatkiše, grickalice i prekomerno masnu i brzu hranu.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!