Dnevni horoskop za 1.mart 2020

Dnevni horoskop za 1.mart 2020

Dnevni horoskop za 1.mart.

Ovan

Kao da vam danas ništa ne ide kako ste planirali, ali ostanite uporni i sve će da se na kraju i isplati i da bude odlično i mnogo bolje nego što ste se nadali.

Imate utisak da se partner ne zalaže za vaš odnos i da vas uzima zdravo za gotovo, pa vam smeta što vam je veza nekako postala kao navika, i što nema one neke ljubavi i romantike kao na baš i samom početku.

Muči vas periferna cirkulacija, i ne treba da zanemarujete probleme sa proširenim venama, jer može da se desi ozbiljna upala i da se stanje pogorša značajno.

Bik

Imate danas odličnu šansu da dobijete unapređenje na poslu, jer su nadređeni najzad shvatili sve vaše kvalitete, ali vi ste nezadovoljni jer je izostalo i povećanje plate kome ste se nadali.

Razmišljate o nekom svom bivšem partneru i pitate se da li bi vam sada uspelo ako biste obnovili romansu, ali morate biti svesni da je ta osoba već nastavila svoj život i na vas je sasvim davno zaboravila.

Pametno je da se malo odmorite i da se ne opterećujete previše, jer je mentalno zdravlje jednako važno kao i somatsko.

Blizanci

Kolege na poslu vas stalno nerviraju, i daju vam neke savete i ideje kako biste napravili grešku, ali sreća je da ste i vi dovoljno lukavi da ih odlično procenite.

Neki nenadani susret može da utiče da se vaša osećanja prema partneru promene, i da postanete svesni da ste pogrešili i da je vreme da raskinete vezu.

Muči vas nesanica i vrlo ste nervozni i razdražljivi, pa pazite da se ne povredite u radu ili pak u saobraćaju.

Rak

Ne možete sve da stignete da odradite u zadatom roku, pa sada morate da potražite pomoć nekih kolega, i to vam je nauk da ubuduće ne uzimate da radite ono što ne možete.

Neka osoba pokušava uporno da vas osvoji iako zna da ste zauzeti, i to počinje da vas umara i da vam smeta, pa ste rešeni da joj drsko stavite do znanja sve što mislite o njoj i takvom ponašanju.

Muče vas učestale alergijske reakcije koje se manifestuju kožnim promenama, i treba da se na vreme javite lekaru, te i utvrdite koji je zapravo faktor uzročnik svih tegoba.

Lav

Lako ćete da se snađete u svakom poslu koji je pred vas stavljen kao izazov, jer ste vrlo odlučna i svestrana osoba i ništa vam nije teško jer ste po prirodi pravi radoholik.

Ne možete da prestanete da razmišljate o nekome koga ste nedavno upoznali, i treba da pokušate da se sa tom osobom bolje upoznate, naravno ako ona već nije zauzeta.

Imate probleme sa leđima i kolenima, te je svemu glavni uzrok sedeći način života koji vi vodite, kao i nepravilna ishrana koja je dovela do toga da se drastično i ugiojite za kratko vreme.

Devica

Pametno je da više radite i da manje pričate i dajete lažna obećanja, jer će dela da pokažu i sve vaše kvalitete, ali ne treba da srljate u ono u šta niste sigurni i u čemu stvarno nemate nikakvog iskustva.

Rastrzani ste između želje da ostvarite karijeru, i potrebe da se sa partnerom preselite u manje mesto kako biste uspeli da najzad počnete dugo planirani zajednički život.

Muči vas probava i neke smetnje su dosta izražene, pa je najbolje da uradite osnovne analize i da sa lekarom odredite pravu terapiju shodno uzroku.

Vaga

Potreban vam je novac, ali ste vi neko ko ima komplekse da radi više poslova van struke, i kada budete u škripcu moraćete da radite bilo šta.

Upustili ste se sa nekim u avanturu, i samo ste pogoršali stanje u svom odnosu sa partnerom, jer ste svesni da je on sve saznao i da ste na korak od toga da zauvek izgubite osobu koju iskreno volite.

Vreme je da proverite krvnu sliku, jer imate genetski rizik od nastanka metaboličkog sindroma, i uvek kuburite sa povišenim nivoima holesterola i triglicerida u krvi.

Škorpija

Presrećni ste jer ste uspeli da se snađete na novom poslu i da ostvarite odlične rezultate, pa su i vaši nadređeni zadovoljni jer su vas zaposlili.

Neka osoba koju ste davno voleli, opet se nekako našla u vašem životu, i želi da joj date novu šansu, iako zna da ste zauzeti i srećni sa novim partnerom.

Morate da proverite stanje tiroidne funkcije, jer imate sve simptome hipertireoze i potrebna je terapija prema nivoima hormona u krvi.

Strelac

Vaše su odgovornosti veće na novoj poziciji koju ste dobili, pa je važno da izgradite jedan odnos poverenja s kolegama i da se ne sukobljavate sa svojim šefoviuma kada vam se mnišljenja i ideje razmimoilaze.

Ne treba da se osamite i da se vraćate stalno u prošlost, već da opet počnete da izlazite i uživate, i da tako i zaboravite neuspelu vezu i prestaćete da krivite sebe za sve.

Učestale glavobolje i upala sinusa su sve teži i učestaliji problem, pa ako ne pomaže baš i terapija nekim lekovima, možete probati akupunkturu ili neke alternativne metode.

Jarac

Nesrećni ste na poslu koji radite i morate da se nekako i trgnete i da sami promenite svoj život, umesto da stagnirate i čekate da se stvari reše same od sebe.

Nervira vas to što se u vaš emotivni život mešaju i prijatelji i porodica, i pokušavaju da vam oni i pronađu nekoga „po meri“, kao da vi niste sposobni da nađete svoju sreću.

Muče vas problemi sa hemoroidima, i morate da prevaziđete neki stid i predrasude i da odete na pregled kod specijaliste, te i rešite problem pre nego se zakomplikuje.

Vodolija

Smatrate da ste zaslužili i više i bolje, i da neke šanse i bolje rezultate ostvaruju osobe koje ih ne zaslužuju, i koje imaju neke protekcije nadređenih, i rešeni ste da date otkaz.

Partner vam nije veran i počeo je da se opet dopisuje sa nekom bivšom ljubavi, pa ste rešeni da sa njim otvoreno i porazgoivarate i da vidite kuda vaš odnos ide i da li ima perspektivu.

Proverite stanje svog krvnog pritiska, jer imate neke jasne početne simptome hipertenzije, a uz to i genetsku predispoziciju za bolesti srca i krvnih sudova.

Ribe

Nemate šta da izgubite ako pokušate da odradite neke nove zadatke, jer ste svakako rešeni da se posvetite nečemu drugom, ali vam dodatna zarada neće biti na odmet.

Neka osoba vam se ne dopada dovoljno da biste sa njom počeli emotivnu vezu, i jasno ćete da joj to stavite do znanja, kako ne bi gubila vreme udvarajući se vama, i kako bi mogla da krene dalje.

Imate česte bolove u donjem delu stomaka, te je verovatno u pitanju neka akutna upala mokraćne bešike, koju morate da sanirate što pre kako ne bi došlo do zahvatanja bubrega.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!