Dnevni horoskop za 1.jun 2019

Dnevni horoskop za 1.jun 2019

Dnevni horoskop za 1.jun ove godine možete čitati u ovom textu.

Ovan – horoskop za 1.jun

Danas vam poslovi ne idu onako kako ste planirali, ali to ne treba da vas obeshrabri, jer je već sutra mnogo povoljnija prilika da se dokažete kolegama i nadređenima.

Partner ce vas prijatno iznenaditi i bićete sasvim srećni na ljubavnom planu, ali ne treba da sebe previše forsirate i bolje je da ste iskreni i otvoreni kada vam nešto ne prija u emotivnom odnosu.

Moguće su glavobolje i kostobolje, pa ćete biti danas nešto razdražljiviji i nervozniji nego inače.

Bik – horoskop za 1.jun

Pokušavate da shvatite gde ste pogrešili ali je važan rezultat koji ste ostvarili, i on je veoma dobar i povoljan po vas, tako da ne obraćajte pažnju na nečiju pakost i ljubomoru na poslu.

Prenaglili ste u svojim nekim osećanjima, i previše ste otvoreno nekome stavili do znanja da vam se dopada ali on vam na emocije nece uzvratiti istom merom, pa ćete biti tužni i razočarani.

Imate problema sa disajnim putevima i moguća je prehlada pa treba da uzimate vitamine i da se i zdravije hranite jer vam je imunitet dosta loš.

Blizanci – horoskop za 1.jun

Očekuje vas odličan poslovni rezultat i bićete pohvaljeni od strane nadređenih, mada ste svesni da niste za sve sami zaslužni, pa nije u redu prema kolegama da to prećutite.

Razmišljate o nekoj prošloj ljubavi i imate želju da sa nekim opet obnovite kontakt, mada treba da znate da je sve stvar davnih vremena i da vam u tom smislu zvezde nisu naklonjene.

Pazite se povreda i pre svega budite obazriviji u saobraćaju jer danas nije povoljan dan kada su u pitanju prelomi ili padovi, pa se može desiti da doživite neku nezgodu.

Rak – horoskop za 1.jun

Imate potrebu da se istaknete i da se izjasnite po nekom pitanju na poslu, ali se snebivate jer to nije u vašem interesu i želite da ostavite dobar utisak iako se ne slažete sa pravilima.

Imate skori susret sa nekim koga ste nedavno upoznali, ali ne treba da preterano mnogo očekujete i pazite da vas emocije ne prevare jer je osoba koja vam se sviđa već zauzeta.

Ako ste meteoropata pazite se varijacija svog krvnog pritiska jer su vremenske prilike veoma loše i nepovoljne po vas danas.

Lav – horoskop za 1.jun

Odličan dan na poslu, i saradnja sa kolegama i šefovima, pa ste presrećni i zadovoljni jer radite posao koji volite i ostvarujete izvanredne rezultate.

Nemate danas sreće u ljubavi i sumnjate da vaš partner nije iskren i da vas manipuliše i vara, ali ste potpuno zaboravili na njegova osećanja i najbolje je da sve rešite razgovorom.

Imate problema sa povećanim nivoom masnoće u krvi, pa je vreme da počnete da razmišljate o dijeti i da se posvetite više sebi jer ste pod stalnim stresom i to vam utiče na zdravlje.

Devica – horoskop za 1.jun

Neočekivana ponuda za saradnju će danas da vam stigne iako ste već bili rešeni da se predate i da se posvetite nekom alternativnom poslu a ne onom koji ste želeli da radite i za koji ste školovani.

Očekuje vas romantičan izlazak sa partnerom i prelepi zajednički trenuci, pa je logično da se zapitate da li je vreme da preduzmete sledeći korak jer ste pronašli osobu koja vam u svemu odgovara.

Imate probleme sa nesanicom i nervozom, ali je to sve prolazno i posledica je stresa na poslu, jer imate potrebu da sve uradite na vreme i na najbolji način.

Vaga – horoskop za 1.jun

Niste zadovoljni poslom koji radite i osećate se veoma neispunjeno, jer radite nešto što morate i što nije vaša struka, ali trenutno nemate bolji izbor a novac vam je potreban.

Zaista ste bez potrebe ljubomorni i napeti u odnosu sa partnerom, i za sumnje i svađe zaista nema potrebe, pa razmislite da li neka svoja nezadovoljstva vi zapravo projektujete u svoj odnos sa osobom koju volite.

Morate da se opustite i da se malo bolje nosite sa nervozom, jer ste skloni da obolite od imunih bolesti, i stres vam nikako ne čini sobro.

Škorpija – horoskop za 1.jun

Danas vas očekuju neke nesuglasice na poslu i bićete iznervirani od strane kolega kojima ste verovali, ali morate da znate da se svako bori za sebe, i vama niko nije kriv što više gledate da pomažete drugima neko sami sebi.

Partner vam je neveran i stalno vas laže, ali vi pred činjenicama zatvarate oči jer vam, je tako lakše, mada će sve uskoro da kulminira raskidom, i vi ćete zbog toga veoma da patite.

Imate probleme sa sistemom za varenje, i moguće su neke virusne infekcije sa mučninom, pa ćete biti sprečeni da izvršite neke zadate obaveze.

Strelac – horoskop za 1.jun

Treba da se osvrnete na to koliko vam posao znači i koliko želite da se dokažete u onome što radite, pa iako ste danas bezvoljni i ne radi vam se ništa, morate da istrajete i pokažete zrelost.

Preispitujete se da li ste prenaglili u nekim svojim odlukama, jer vas partner požuruje i od vas previše očekuje, a vi ste rastrzani i nezadovoljni i osećanja su vam pomešana.

Imate neke akutne tegobe sa zglobovima i moguće je da će da vas zaboli rame ili koleno i da ćete da se osećate loše i da trpite velike bolove.

Jarac – horoskop za 1.jun

Stagnirate na poslu jer ste pre svega neodlučni i ne možete da saberete misli i da razdvojite posao od privatnog, pa trpi onaj za koga radite i to sa vaše strane nije korektno.

Razmišljate da li da date šansu nekome ko vas već duže vreme pokušava impresionirati i jasno vam daje do znanja da mu se dopadate, ali vi imate predrasude i ne želite da unapred reagujete nepromišljeno, mada nekada treba da se opustite.

Prehladili ste se i treba da mirujete, ali ste napeti i nervozni pa samo sebi pogoršavate stanje, jer ne umete da se nosite sa problemima i ne želite da poštujete savete lekara, što će samo vama da donese pogoršanje.

Vodolija – horoskop za 1.jun

Ostavite po strani neke svoje lične sukobe i nezadovoljstva, jer treba da radite za dobrobit firme i da budete srećni jer imate posao koji volite, tako da vaše lične frustracije i svađe sa kolegama baš i nisu u redu.

Imate neke potrebe da se sa partnerom objašnjavate i da stalno vi stvarate tenziju jer ste potpuno i nezadovoljni situacijom na emotivnom planu, ali nemate hrabrosti da raskinete vezu mada bi to zaista i bilo najpoštenije.

Poželjno je da danas uradite pregled krvne slike, jer ste u poslednje vreme izloženi dosta slabijoj ishrani i stalnom stresu, pa vam je nedostatak gvožđa i minerala možda doveo do anemije.

Ribe – horoskop za 1.jun

Ostanite pri svojim stavovima i mišljenjima, jer ste u pravu i nemate potrebe da se sa svima baš i uskladite, a jer ste pre svega veliki profesionalac i radite uvek dajući maksimum za firmu.

Ljubav vam danas cveta i sve vam se čini da ste se zaista odlično pronašli sa partnerom, pa je pak i pred vama jedan prelep dan ispunjen romantikom i zajedničkim trenucima sreće.

Ne možete da spavate i muči vas neka stara hronična bolest, pa je dobro da se obratite lekaru, sve kako biste otkrili uzrok tegoba, jer možda imate neko akutno pogoršanje bolesti od koje ste već i ranije bolovali.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!