Dnevni horoskop za 1.jul 2019

Dnevni horoskop za 1.jul 2019

Dnevni horoskop za 1.jul je stigao.

Ovan – horoskop za 1.jul

Idealan je dan za neke nove početke i donošenje odluka koje su za vas bitne i krucijalne za napredak i bolju poziciju koju želite da ostvarite.

Partner vas provocira i inicira svađu, jer je nezadovoljan time što mu ne posvećujete dovoljno vremena i pažnje, i vama takvo ponašanje veoma smeta.

Imate neke probleme sa zglobovima, i moguće je da se neka stara povreda obnovi jer niste bili pažljivi i preterali ste u fizičkoj aktivnosti.

Bik – horoskop za 1.jul

Nemate vremena da se predomišljate ako želite da ostavite dobar utisak i da dobijete bonus koji vam je zaista potreban.

Ostavite se laži i manipulacija i recite partneru kako se zaista osećate i šta očekujete od vašeg odnosa za dalje.

Imate hroničnu nesanicu koja vas iscrpljuje, ali nemojte odmah da pijete tablete i da se lečite a da ne znate uzrok problema.

Blizanci – horoskop za 1.jul

Ne smete da se preterano opuštate jer ste odgovorni i prema sebi i prema kolegama, pa je vaš problem ako ne volite svoj posao i to ne znači da možete samo da ga otaljavate tek tako.

Mislili ste da će vam raskid veze teško pasti, ali ste zapravo slobodni i nemate nikakvu grižu savesti da uživate i da se upustite u neke neobavezne avanture i romanse.

Boli vas grlo i verovatno ste se prehladili, pa je pametno da odležite kako ne biste pogoršali stanje.

Rak – horoskop za 1.jul

Izvanredni razultati na poslu i pohvale od strane nadređenih će da vas učine ponosnim i srećnim, te da vam zapravo i daju nadu da možete da uspete i ostvarite neke željene ambicije.

Predivni romantični trenuci i neko iznenađenje koje će vam partner prirediti, podsetiće vas zašto ga toliko volite i koliko je lepo kada vas neko tako dobro poznaje i voli vas iskreno.

Muče vas proširene vene, i ne znate kako da prevenirate tegobe i da se oslobodite bola i otoka.

Lav – horoskop za 1.jul

Niste koncentrisani i sve radite preko volje, ali ne možete da tražite opravdanja i da budete loši prema kolegama koje žele da vam pomognu i da vas ohrabre.

Preterano ste ljubomorni i posesivni, i partner vas ne razume jer smatra da vam nikada nije davao povoda za bilo kakve sumnje u njegova osećanja i iskrenost.

Imate probleme sa bubrezima i oni su zaista ozbiljni i poželjno je da se što pre javite lekaru.

Devica – horoskop za 1.jul

Vama danas zaista niko ne može da ugodi, i smeta vam svaki pokušaj kolega da vas posavetuju jer očigledno grešite jer nemate iskustva niti želje da radite ono što ste prihvatili kao zadatak.

Umorili ste se od pravdanja partneru za svaki svoj postupak, i vaše svađe su sve ućestalije i shvatate da niste sa osobom sa kojom ste očekivali da gradite budućnost, pa je moguć raskid.

Glavobolja vas muči već duže vreme, ali ne znate šta je njen konkretan uzrok, i uporno odbijate da se javite lekaru.

Vaga – horoskop za 1.jul

Ne odgovara vam pozicija na kojoj radite, i ostajete u firmi samo jer se nadate da ćete uskoro dobiti bolje mesto i da ćete moći da radite opuštenije i da se ne nervirate jer vam posao baš ne odgovara.

Partner je preterano ljubomoran, i vama to ne imponuje i ne smatrate da je to dokaz da vas voli, već da vam ne veruje i da želi da vas sputava i da vas kontroliše.

Potrebno je da povedete računa o alergijama i da izbegavate hranu i faktore koji vam jasno izazivaju reakciju.

Škorpija – horoskop za 1.jul

Nemate volje ni energije da se borite za neke ideale koji su po svoj prilici nerealni i nedostižni, jer vas niko ne podržava i ne razume.

Smatrate da ste previše otvoreni i da vam se takav stav i obija o glavu, te da vam zato partner stalno pravi ljubomorne scene i da se ne trudi da vas shvati i prihvati.

Dobro zdravlje, mada su moguće neke povremene prehlade jer ste imunitet sasvim uništili od stresa i nervoze.

Strelac – horoskop za 1.jul

Dobiliste neku dobru poslovnu ponudu, ali ona podrazumeva da se preselite i da sarađujete iz druge države ili grada, pa se premišljate šta vam je činiti na dalje.

Iznenada ćete dobiti ponudu od partnera da živite zajedno, ali ako je odbijete jer niste spremni on će da to razume kao da ga ne volite i veoma će da se razočara u vas.

Moguća je neka akutna stomačna infekcija praćena jakim tegobama koje su prolazne ali zaista iscrpljujuće.

Jarac – horoskop za 1.jul

Pretvarate se da je sve u redu, ali ste dubinski nezadovoljni odnosom nadređenih i kolega prema vama, kao i uopšte poslom koji radite i koji vam je samo napor i opterećenje.

Nemate volje da se raspravljate sa partnerom, pa ćete ostati nedorečeni i na kraju ćete vi za sve biti krivi.

Poželjno je da se malo više krećete i da se posvetite sportu, jer ste se opustili i ugojili i to vam stvara neke dodatne probleme.

Vodolija – horoskop za 1.jul

Ako niste zadovoljni najbolje je da počnete da tražite drugi posao, jer nema nikakvih izgleda da ćete uskoro dobiti unapređenje ili makar neko povećanje plate.

Flertujete sa nekom osobom koja je zauzeta, i to vam neće doneti ništa dobro i kvalitetno, tako da pazite da ne budete okarakterisani kao preljubnik i rasturač nečije veze.

Prijala bi vam neka masaža ili akupunktura jer imate neke hronične tegobe zbog stresa i nervoze.

Ribe – horoskop za 1.jul

Opustite se i radite sve kao i do sada i nema nikakve brige za rezultate, jer ste veoma odgovorna i pedantna osoba u smislu kvaliteta obavljenih zadataka.

Prevarićete se u vezi nekoga ko vam se dopada, i olako ćete da se upustite u avanturu i samo da sebe iskompromitujete na kraju.

Imate probleme sa sinusima i poželjno je da se obratite lekaru za savete i za adekvatnu terapiju.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!